ERWASEENS voorleespakket (geen abonnement)

14,95

Voorlezen begint met ERWASEENS!

Titel: ERWASEENS voorleespakket
Verschijning: Er zijn 8 verhalentijdschriften verschenen en die zijn als leespakket na te bestellen. Dit is dus geen abonnement.
Pagina’s: 2 tijdschriften, 52 pagina’s per tijdschrift
Leeftijd: 4 tot en met 9 jaar
Opzeggen: Dit is geen abonnement. Opzeggen is dus niet nodig.

Snel bestellen: het Erwaseens voorleespakket

Er was eens... een geweldig tijdschrift met korte verhalen om voor te lezen! In dit verhalentijdschrift staan sprookjes in en ook wereldverhalen, grappige gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en meer. Achterin vind je puzzels en spelletjes die aansluiten bij de verhaaltjes. Ook staat er altijd een prijsvraag in waarbij je kinderboeken kunt winnen. Dit blad is eigenlijk als zeven geweldige voorleesboeken in één! En met het Erwaseens voorleespakket haal je dubbel zo veel leesplezier in huis.

Daarom zijn ouders dol op dit verhalentijdschrift:

  • Een tijdschrift zorgt voor meer leesplezier!
  • 7 korte, gevarieerde verhalen met aantrekkelijke illustraties per tijdschrift
  • Inclusief werkbladen om te downloaden
  • Gedrukt op FSC-papier. Zo leven de bomen ook nog lang en gelukkig

Anneke, over De tovenaarsleerling (leespakket 1): "Ik heb samen met mijn dochter Aline (6) genoten van de mooie verhalen. Aan alles kun je zien dat dit tijdschrift met enorm veel liefde is gemaakt."

Kinderen vinden het heerlijk om te worden voorgelezen. Jonge lezers (8+) kunnen de verhalen ook prima zelf lezen. Maar voorlezen (vanaf 4 jaar) blijft toch wel het allerleukst! Kortom: leesplezier gegarandeerd voor jong en oud(er)!

Bestel nu jouw Erwaseens voorleespakket

  • Dit is GEEN abonnement. Opzeggen is dus niet nodig!
  • Keuze uit 8 verhalentijdschriften (4 leespakketten)
  • Voordeliger dan in de winkel
  • Verzending binnen 2-3 werkdagen

Kies hieronder welk pakket je wilt bestellen en klik daarna op 'Bestellen'. Je komt dan op de website van de uitgever terecht. Daar betaal je snel en eenvoudig met iDEAL.

Extra informatie

Leeftijd

4 jaar, 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar

Merk

ERWASEENS

Uitvoering

Pakket, Tijdschrift

Onderwerp

Lezen of voorlezen

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!