Aanbieding!

Jump POWER magazine

25,0054,90

Over dit abonnement:

Titel: Jump POWER magazine
Verschijning: 12 keer per jaar
Pagina’s: 52 pagina’s
Leeftijd: van 9 tot en met 12 jaar
Opzeggen:

 

 

Het halfjaarabonnement stopt automatisch. Het jaarabonnement gaat door totdat je zelf opzegt. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.
Bijzonderheden:

 

 

 

 

 

 

 

Een nieuwe abonnee betaalt eenmalig administratiekosten:
€ 2,95 (Nederland) / € 6,95 (België).Voor het welkomstgeschenk bij het jaarabonnement geldt: zo lang de voorraad strekt. De klantenservice neemt contact met je op om te vragen welk cadeau je wenst.Als je kiest om te betalen per factuur geldt een toeslag van
€ 2,95 per abonnement.

Jump POWER Magazine: jouw maandelijkse dosis games, films en speelgoed!

Jump POWER Magazine is een nieuw maandblad voor jongens en meisjes van 9 tot en met 12 jaar. Het gloednieuwe blad praat jou weer helemaal bij over de nieuwste games, niet te missen films en het vetste speelgoed. Zo lees je alles over Pokémon trading cards, de nieuwste bioscoopfilms en pas verschenen Nintendo games.

Ook staat er een strip in (De Rebellenclub van Charel Cambré), een prijsvraag en leuke puzzels. Elke maand is een bekende Nederlander gastredacteur van het tijdschrift. De hoofdredacteur is trouwens de inmiddels 12-jarige Tim, die zelf ook een gamefan is.

Extra informatie

Leeftijd

9 jaar, 10 jaar, 11 jaar, 12 jaar

Merk

Jump

Uitvoering

Tijdschrift

Onderwerp

Games, Speelgoed

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!