Aanbieding!

Jump POWER magazine

25,0054,90

Neem een abonnement op Jump POWER!

Jump POWER is een nieuw maandblad voor jongens en meisjes van 9 tot en met 12 jaar. Het gloednieuwe blad praat je bij over de nieuwste games, niet te missen films en het vetste speelgoed. Zo lees je alles over Pokémon trading cards, de nieuwste bioscoopfilms en pas verschenen Nintendo games. Ook staat er een strip in (De Rebellenclub van Charel Cambré), een prijsvraag en leuke puzzels. Elke maand is een bekende Nederlander gastredacteur van het tijdschrift. De hoofdredacteur is trouwens de inmiddels 12-jarige Tim, die zelf ook een gamefan is.

Abonnement kiezen

Een nieuwe abonnee betaalt eenmalig administratiekosten: € 2,95 (Nederland) / € 6,95 (België).

Het halfjaarabonnement stopt automatisch. Opzeggen is dus niet nodig. Het jaarabonnement gaat door totdat je zelf opzegt.
Voor het welkomstgeschenk bij het jaarabonnement geldt: zo lang de voorraad strekt. De klantenservice neemt contact met je op om te vragen welk cadeau je wenst.

Wissen

Je maandelijkse dosis games, films en speelgoed!

Titel: Jump POWER magazine
Verschijning: 12 edities per jaar
Pagina's: 52 pagina's
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: van 9 tot en met 12 jaar
Opzeggen: dit abonnement stopt automatisch.

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!