Aanbieding!

Jump Stripblad

15,0049,00

Over dit abonnement:

Titel: Jump stripblad
Verschijning: 12 keer per jaar
Pagina’s: 48 pagina’s
Leeftijd: van 8 tot 11 jaar
Opzeggen:

 

Dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.
Bijzonderheden:

 

 

 

 

 

 

Een nieuwe abonnee betaalt eenmalig administratiekosten:
€ 2,95 (Nederland) / € 6,95 (België). Als je kiest om te betalen per factuur geldt een toeslag van
€ 2,95 per abonnement.ACTIE: na het afsluiten van een jaarabonnement (12 nummers) kun je een 2e abonnement aanvragen met 50% korting. Je ontvangt hierover meer informatie nadat je het jaarabonnement hebt besteld.
Wissen

Het leukste stripblad van het universum!

Jump is een nieuw stripblad dat maandelijks verschijnt. Er staan allerlei strips in: een vervolgverhaal van Suske & Wiske, Gilles de Geus, Rembrandt, Kid Lucky (Lucky Luke in zijn jonge jaren) en nog veel meer.
Er werken veel bekende striptekenaars mee aan dit blad. Om er een paar te noemen: Marq van Broekhoeven (Peer de Plintkabouter), Hein de Kort (Jean-Pierre), Margreet de Heer (Dagboek van Stella) en Alex Turk (Timo, bekend van Kidsweek). De 10-jarige Tim werkt op de redactie en interviewt bekende mensen. Ook geeft hij elke maand een slimme tekentip.

Dit stripblad voor kinderen is een uitgave van Uitgeverij Personalia, opgericht in 1999. De uitgeverij geeft verschillende stripglossy's uit voor volwassen.

Jump stripblad: neem een abonnement.

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!