Mijn eerste puzzelboek

31,20

Neem een abonnement op Mijn eerste puzzelboek!

Mijn eerste puzzelboek van Denksport Junior verschijnt tweemaandelijks en telt 48 pagina’s. De doolhofjes, zoek de verschillen, verbind de puntjes en andere puzzels zijn bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Natuurlijk staan er ook leuke kleurplaten in, zoals ‘kleuren op nummer’ (maar dan met symbooltjes in plaats van getallen).

 

Abonnement kiezen

Het proefabonnement stopt automatisch. Het jaarabonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Als je kiest om te betalen per factuur geldt een toeslag van € 2,05 per abonnement.

Wissen

Mijn eerste puzzelboek

Titel: Mijn eerste puzzelboek
Verschijning: 7 keer per jaar
Pagina's: 48 pagina's
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 4 tot 6 jaar
Opzeggen: het jaarabonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!