Mijn modefabriek

19,80

Neem een abonnement op Mijn modefabriek!

Mijn modefabriek (van Denksport Junior) is een lekker dik kleurblok voor creatieve meiden. De 80 pagina’s zijn uitneembaar zodat ze niet doordrukken tijdens het kleuren. En wat valt er veel in te kleuren..! Kasten vol hakken, paspoppen en natuurlijk talloze galajurken, zomeroutfits, sportkleren, accessoires en nog heel veel meer. Soms zijn de patronen al ingetekend, maar kinderen kunnen zelf ook naar hartelust versieren.

 

Abonnement kiezen

Tot wederopzegging betekent: zelf opzeggen.

Het abonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Als je kiest om te betalen per factuur geldt een toeslag van € 2,05 per abonnement.

Wissen

Mijn modefabriek: kleurblok voor meiden

Titel: Mijn modefabriek (Denksport)
Verschijning: 4 keer per jaar
Pagina's: 80 pagina's
Bestemd voor: meisjes
Leeftijd: 7 tot 11 jaar
Opzeggen: het abonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!