Nickelodeon Magazine

9,99

Neem een abonnement op Nickelodeon Magazine!

Nickelodeon op tv? Jazeker, en ook in de brievenbus! Alle tv-helden van je zoon of dochter komen voorbij in dit coole kindertijdschrift: SpongeBob, Fairy Odd Parents, Henry Danger, maar ook bekende YouTubers en vloggers als Furtjuh, MeisjeDjamilla, Tiktokkers Yazid & Nova en… noem maar op! Met filmrecensies, nieuws over games en vips en verder nog strips, puzzels, een poster, melige moppen, tekenopdrachten en een wedstrijd met mooie prijzen.

 

Abonnement kiezen

Het abonnement loopt na december automatisch door totdat je zelf opzegt. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice. Als je het cadeau geeft (en als het op een ander adres wordt bezorgd), stopt het automatisch.

Als je kiest om te betalen per factuur geldt een toeslag van 2,50 per abonnement.

Wissen

Nickelodeon Magazine

Titel: Nickelodeon Magazine
Verschijning: 2 keer per jaar
Pagina's: onbekend
Bestemd voor: jongens en meisjes
Leeftijd: 8 tot 11 jaar
Opzeggen: het abonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!