Aanbieding!

Perfect Earth pakket (geen abonnement)

25,00

Perfect Earth: voor wie geeft om onze planeet!

Titel: Perfect Earth
Verschijning: eenmalig pakket (geen abonnement)
Pagina’s: 6 x 40 pagina’s
Leeftijd: 8 tot en met 11 jaar
Opzeggen: Opzeggen is niet nodig, dit is een eenmalige aanbieding.

Complete jaargang:

In dit Perfect Earth pakket kom je van alles te weten over bijzondere plekken op aarde: de Amazone, het Groot Barrièrerif bij Australië, de Noordpool, de Afrikaanse Serengeti en meer. Elk boekje gaat over een andere locatie. De hoofdpersonen nemen je mee op reis naar hun moederland en vertellen over de dieren die daar wonen, maar ook over de problemen die er spelen. Denk aan ontbossing, koraalsterfte, smeltend poolijs en stropers. De boekjes staan niet alleen vol met interessante weetjes. Ook staan er veel puzzels, kleurplaten, tekenopdrachten, quizzen en spelletjes in. In het midden van elk boekje zit een uniek bordspel dat aansluit bij het thema.

Bestel hier jouw Perfect Earth pakket:

  • 6 thematische boekjes over onze planeet
  • gedrukt op 100% gerecycled papier
  • cadeautje: 2 schoolschriften
  • eenmalige aanbieding: je zit nergens aan vast
  • tijdelijk geen verzendkosten

Extra informatie

Leeftijd

8 jaar, 9 jaar, 10 jaar, 11 jaar

Merk

Perfect Earth

Uitvoering

Pakket, Tijdschrift

Onderwerp

Dieren, Natuur

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!