Samsam

20,00

Neem een abonnement op Samsam!

Het Samsam tijdschrift ken je misschien zelf nog wel van de basisschool. Het gaat over kinderen in andere landen en hoe zij daar leven, wonen en spelen. Ook (verschillen in) godsdienst en cultuur komen er veel in voor. Elk tijdschrift heeft een ander thema, zoals chocolade, Amerika, plastic soep en ingewikkeldere thema’s als democratie, vrijheid, pesten en kinderrechten. En nu is het dus mogelijk om Samsam ook thuis te ontvangen. En dat is handig, want de onderwerpen zijn actueel en relevant en komen vaak ook op school ter sprake. Met Samsam gaat er een wereld voor ze open!

 

Abonnement kiezen

Dit abonnement loopt na een jaar door totdat je zelf opzegt. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Wissen

Samsam tijdschrift

Titel: Samsam tijdschrift
Verschijning: 5 edities per jaar
Pagina's: onbekend
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 9 tot 13 jaar
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!