Aanbieding!

STOER magazine

45,00

Neem een abonnement op STOER magazine!

In STOER magazine lees je elke maand alles over nieuwe games, speelgoed, bekende mensen, toffe films, series en meer. Dit tijdschrift staat boordevol moppen, strips, prijsvragen met te gekke prijzen, puzzels, raadsels en stoere weetjes. Regelmatig staan er tips & tricks in voor Minecraft en Fortnite, leuke weetjes over Pokémon, of reviews van de nieuwste spellen voor op de Nintendo of Playstation. Blijft jouw zoon of dochter graag op de hoogte van wat hip en happening is? Dan is STOER misschien wel het perfecte maandblad. Bij elk nummer zit een cool cadeautje.

Abonnement kiezen

Het jaarabonnement loopt na een jaar door totdat je zelf opzegt. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Wissen

Elke maand een STOER magazine voor jou!

Titel: STOER magazine
Verschijning: 12 edities per jaar
Pagina's: onbekend
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: van 8 tot en met 13 jaar
Opzeggen: dit abonnement loopt na een jaar door totdat je zelf opzegt.

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!