ZigZagZoom

45,00

Neem een abonnement op ZigZagZoom!

ZigZagZoom is het naaimagazine voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar. In het tijdschrift, dat 3x per jaar verschijnt, wordt stapsgewijs uitgelegd hoe kinderen eenvoudige en minder eenvoudige projecten met de naaimachine maken, zoals een zelfgemaakte knuffel, maar ook een superleuke tuinbroek, opbergzak, een stoffen dagboek, een zomershirt en nog veel meer. Met behulp van de naaimachine naaien jonge kinderen de leukste dingen helemaal zelf! Natuurlijk leren ze eerst hoe ze de naaimachine moeten bedienen. Soms is een beetje hulp van een volwassene wel handig.

Abonnement kiezen

Het abonnement op ZigZagZoom is na 3 edities per drie maanden opzegbaar. Let op: dit geldt ook voor cadeau-abonnementen. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Betalingen worden per iDeal voldaan. De klantenservice neemt hierover per mail contact op.

Wissen

Zig Zag Zoom

Titel: Zig Zag Zoom
Verschijning: 3 edities per jaar
Pagina's: onbekend
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 9 tot 12 jaar
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!