Kleuters - 0-6 jaarKinderen - 7-11 jaarTieners - 12 tot 18 jaar
Donald Duck Junior

ABONNEMENT Donald Duck Junior

BESTEL DIT ABONNEMENT

OVER DIT ABONNEMENT


  Titel Donald Duck Junior   Bestemd voor Jongens/Meisjes   Leeftijd 6 tot 7 jaar   Verschijnt 26 x per jaar    

Neem een abonnement op Donald Duck Junior!


De Donald Duck jr van Disney is het jonge broertje van de gewone Donald Duck. De Junior van verschijnt tweewekelijks en is speciaal bedoeld voor de beginnende lezer. De teksten zijn kort, eenvoudig en zijn perfect voor kinderen die net zelfstandig leren lezen.

Aanvullende informatie:


Hieronder staat per abonnement aangegeven of het automatisch stopt, of dat het doorloopt totdat je zelf opzegt.
 

Ja, ik wil graag een abonnement op Donald Duck Junior

Ik woon in:


Ik kies voor:


jaarabonnement: 26 nummers voor 65 euro. De korting bedraagt 19,50 euro. Ik betaal geen 84,50 maar 65 euro. Dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt.
10-maandenabonnement: 20 nummers voor 50 euro. De korting bedraagt 15 euro. Ik betaal geen 65 maar 50 euro. Het abonnement stopt automatisch.
5-maandenabonnement: 10 nummers voor 25 euro. De korting bedraagt 7,50 euro. Ik betaal geen 32,50 maar 25 euro. Het abonnement stopt automatisch.
3-maandenabonnement: 6 nummers voor 15 euro. De korting bedraagt 4,50 euro. Ik betaal geen 19,50 maar 15 euro. Het abonnement stopt automatisch.
 

Zodra u op de bestelknop klikt, verschijnt het bestelformulier van de uitgever van Donald Duck Junior. U krijgt via deze uitgever ook een bevestiging van uw bestelling.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Verder...
HTML en CSS gevalideerd