Kleuters - 0-6 jaarKinderen - 7-11 jaarTieners - 12 tot 18 jaar
Panna

ABONNEMENT Panna

BESTEL DIT ABONNEMENT

OVER DIT ABONNEMENT


  Titel Panna   Bestemd voor Jongens/Meisjes   Leeftijd 9 tot 13 jaar   Verschijnt 12 x per jaar    

Neem een abonnement op PANNA! MagazineMet een PANNA abonnement ontvangt je kind maandelijks het coolste voetbalblad van Nederland en leest hij/zij jij alles over de nationale en internationale voetbalwereld. Mede dankzij grote broer ELF Voetbal Magazine is het Panna tijdschrift overal als eerste bij! Naast leuke verhalen en interviews in binnen- en buitenland lezen abonnees iedere maand hilarische voetbalmoppen en krijgen ze sportieve posters en een voetbalstrip. Ook zijn er leuke prijzen te winnen. Een abonnement is goedkoper dan losse PANNA!’s in de winkel. Abonnees krijgen 4x per jaar een extra dikke special thuisgestuurd (o.a. het Zomerdoeboek en het Winterdoeboek).

Aanvullende informatie


Het (half)jaarabonnement is na een (half)jaar per maand opzegbaar. Na een (half)jaar betaal je de reguliere abonnementsprijs. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.


 

Ja, ik wil graag een abonnement op Panna

Ik woon in:


Ik kies voor:


Jaarabonnement: 12 edities voor 47,70 euro. De korting bedraagt 22,30 euro. Ik betaal geen 70 euro, maar 47,70 euro. Dit is inclusief 4 extra dikke specials, waaronder een PANNA zomer- en winterdoeboek. Het abonnement loopt door totdat ik zelf opzeg.
Halfjaarabonnement: 6 edities voor 27 euro. De korting bedraagt 8 euro. Ik betaal geen 35 euro, maar 27 euro. Dit is inclusief 2 extra dikke specials. Het abonnement loopt door totdat ik zelf opzeg.
 

1) Mijn gegevens

Organisatie Indien van toepassing   Titel Dhr.  Mevr   Voornaam   Achternaam   Straat   Nr/Toevoeging     Postcode   Plaats   Land Het is niet mogelijk dit blad buiten Nederland te ontvangen.     E-mailadres  
 

2) Gegevens kind

  Jongen  Meisje   Voornaam kind   Achternaam kind   Geboortedatum  
 

3) Adres van de ontvanger

Ik wil het abonnement op bovenstaand adres ontvangen.
Ik wil het abonnement op een ander adres laten bezorgen.
 

4) Betaalgegevens

Ik betaal per automatische incasso en machtig de uitgeverij om het abonnementsgeld af te schrijven van mijn bankrekeningnummer
 
Naam rekeninghouder:


IBAN Rekeningnummer

Weet jij je IBAN niet? Kijk hier!

Voor abonnementen naar Belgie graag ook het BIC nummer vermelden

Klik hier voor het BIC nummer van de bank.

Ik ga akkoord met de Privacy Statement
 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

HTML en CSS gevalideerd