Bobo

13,5069,00

Neem een abonnement op Bobo!

Wie gaat er mee op avontuur met Bobo en zijn vrienden? Iedere vier weken lost deze grappige speurneus samen met de lezers (3 tot 6 jaar) een probleem op. De kinderen voeren teken- en knutselopdrachten uit, leren nieuwe letters, lossen puzzels op en doen zelfs al schrijfoefeningen. Ook staat er elke keer weer een leuk verhaaltje in Bobo. Zo leren kleuters ongemerkt over cijfers, letters, woorden, vormen en kleuren. Bobo bereidt kinderen in groep 1 en 2 voor op de grote stap naar groep 3.

 

Abonnement kiezen

Tot wederopzegging betekent: zelf opzeggen.

Het abonnement met 3 edities stopt automatisch.
Het (half)jaarabonnement en plusabonnement lopen door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Bij betaling per factuur wordt 2 euro extra in rekening gebracht.

Wissen

Bobo: speciaal voor kleuters

Titel: Bobo
Verschijning: 13 edities per jaar
Pagina's: onbekend
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 3 tot 6 jaar
Welkomstgeschenk: nee
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Het proefabonnement stopt automatisch.

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!