Okki

13,5069,00

Neem een abonnement op Okki!

Okki staat voor leren lezen, schrijven en rekenen, maar ook voor lachen, weten, maken en doen. Iedere vier weken gaan de lezers (6 tot 8 jaar) van Okki aan de slag met woordopdrachten, leuke verhalen en sommetjes. Daarnaast staat elk tijdschrift vol weetjes, knutsel- en tekenopdrachten, quizjes, moppen en heel veel puzzels. Okki is precies afgestemd op de lesstof en het (lees)niveau van kinderen in groep 3 en groep 4 en wordt aanbevolen door leerkrachten en AVI-auteurs. Okki bewijst dat leren ook leuk kan zijn!

 

Abonnement kiezen

Het abonnement met 3 edities stopt automatisch.
Het (half)jaarabonnement en plusabonnement lopen door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Bij betaling per factuur wordt 2 euro extra in rekening gebracht.

Wissen

Okki: thuis leuk leren

Titel: Okki
Verschijning: 13 keer per jaar
Pagina's: onbekend
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 6 tot 8 jaar
Welkomstgeschenk: nee
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Het proefabonnement stopt automatisch.

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!