Okki

13,5051,00

Over dit abonnement:

Titel: Okki
Verschijning: 13 keer per jaar
Pagina’s: onbekend
Leeftijd: 6 tot 8 jaar
Opzeggen:

 

 

Het (half)jaarabonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.
Bijzonderheden:

 

Bij betaling per factuur wordt
€ 2 euro extra in rekening gebracht.

Neem een abonnement op Okki: thuis leuk leren

Okki staat voor leren lezen, schrijven en rekenen, maar ook voor lachen, weten, maken en doen. Iedere vier weken gaan de lezers (6 tot 8 jaar) van dit leuke en leerzame tijdschrift aan de slag met woordopdrachten, leuke verhalen en sommetjes. Daarnaast staat elk tijdschrift vol weetjes, knutsel- en tekenopdrachten, quizjes, moppen en heel veel puzzels.

De inhoud is precies afgestemd op de lesstof en het (lees)niveau van kinderen in groep 3 en groep 4 en wordt aanbevolen door leerkrachten en AVI-auteurs. Dit tijdschrift bewijst dat leren ook leuk kan zijn.

Leuk om te weten: de naam van het tijdschrift bestaat al sinds 1953. Toen stond het nog voor Onze Kleine Katholieke Illustratie! Eigenlijk een spin-off van een religieus tijdschrift voor volwassenen. Daar heeft het nu helemaal niks meer mee te maken. Tegenwoordig is Okki de naam van een astronaut die op ontdekkingsreis gaat naar verre planeten. Het blad wordt sinds 2009 uitgegeven door Blink Uitgevers.

Extra informatie

Leeftijd

6 jaar, 7 jaar

Merk

Okki

Uitvoering

Tijdschrift

Onderwerp

Spelend leren

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!