We verkopen niet alleen kinderbladen – we maken ze zelf ook!

 

Rikky Schrever van Kinderbladen.nl maakt al jaren kindertijdschriften en doeboeken voor uitgeverijen in binnen- en buitenland. Vroeger deed ze dat bij uitgeverij Big Balloon en Company of Books en tegenwoordig bij Het RedactiePakhuis, haar eigen bedrijf. Natuurlijk weet Rikky als geen ander welke kindertijdschriften er zoal zijn. Maar het bleken er zelfs meer te zijn dan ze dacht! Daar kwam ze achter toen ze op zoek ging naar een leuk blad voor haar eigen kinderen.

Het idee voor onze website was geboren; een site waarop ouders en kinderen eenvoudig op zoek kunnen gaan naar het leukste tijdschriftenabonnement van het land! Het voordeel is dat je bij ons heel eenvoudig op leeftijd kunt zoeken. Of op groep. En natuurlijk kun je vervolgens direct een abonnement nemen op de Bobo, Donald Duck, ERWASEENS, LEGO Ninjago, Okki, Pippo, Tina of een van de vele andere kindertijdschriften die we hier aanbieden.

Bekijk hier onze kinderbladen.

We wensen jouw kind alvast heel veel leesplezier met zijn of haar nieuwe kindertijdschrift.

Mandy Magazine helpt jou graag bij je speurtocht naar de leukste kindertijdschriften. Ze is constant op zoek naar nieuws over tijdschriften. En die nieuwtjes delen we graag met jou! Je kunt ons volgen via Twitter. Of meld je aan voor onze gratis leestips!