De hele Mikmak

4,75

Over dit abonnement:

  • Voor de allergrootste fans van Donald Duck: DD weekblad plus DD Extra plus DD pockets!
  • Voor kinderen van 7 tot 11 jaar
  • 52x het tijdschrift in de bus, plus 15x keer DD Extra, + 13 DD pockets
  • Extra: 4 specials van DD weekblad en toegang tot digitaal lezen
  • De genoemde prijs is de prijs per week
  • Opzeggen kan telefonisch via 088-5500250.

LET OP! Nadat je op ‘Bestellen’ hebt geklikt, kom je op de bestelpagina van de uitgever terecht. Let hier even goed op dat je het juiste abonnement kiest: voor 12, 24 of 36 maanden.
Het abonnement loopt daarna door totdat je zelf opzegt. Opzeggen kan eenvoudig telefonisch via 088-550025.

Voor de grootste fans van Donald Duck!

Wekelijks de Donald Duck in huis, wat wil je nog meer? Nou... de hele mikmak, natuurlijk! Dus niet alleen het weekblad, maar ook maandelijks de Donald Duck Extra en een jaar lang Donald Duck Pockets. De hele Mikmak is het abonnement voor de aller- aller- allergrootste Donald Duck fans!

Dit abonnement bestaat dus uit 3 uitgaven:

1. Donald Duck, een vrolijk weekblad: Kinderen zullen veel plezier beleven aan de stripverhalen van oom Donald. Het lezen van strips is niet alleen aantrekkelijk vanwege de vele plaatjes. Je kind vergroot onbewust zijn woordenschat, want Donald heeft de meest uiteenlopende baantjes en maakt van alles mee.

2. Donald Duck Extra: dit tijdschrift is er voor wie EXTRA van onze Duckstad vrienden wil genieten! De stripverhalen zijn extra lang, extra spannend en extra leuk. Alleen voor extra grote Disney fans!

3.  Donald Duck Pockets: elke pocket telt meer dan 250 pagina’s met stripverhalen. De strips gaan niet alleen over Donald en zijn familie, maar bijvoorbeeld ook over Mickey Mouse. Er verschijnen 13 pockets per jaar.

Extra informatie

Leeftijd

7 jaar, 8 jaar, 9 jaar, 10 jaar

Merk

Donald Duck

Uitvoering

Overige

Onderwerp

Stripverhalen