Aanbieding!

De hele Mikmak

20,58

Over dit abonnement:

Titel: De hele Mikmak!
Verschijning:

 

52 + 4 edities (Donald Duck weekblad) + 15 edities (Donald Duck Extra) + 13 Donald Duck pockets per jaar
Pagina’s: onbekend
Leeftijd: 7 tot 11 jaar
Opzeggen:

 

Dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Opzeggen kan telefonisch via 088-550025.

LET OP! Nadat je op ‘Bestellen’ hebt geklikt, kom je op de bestelpagina van de uitgever terecht. Let goed op dat je het juiste abonnement kiest: met een looptijd van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.

Wissen

Voor de grootste fans van Donald Duck!

Wekelijks de Donald Duck in huis, wat wil je nog meer? Nou... de hele mikmak, natuurlijk! Dus niet alleen het weekblad, maar ook maandelijks de Donald Duck Extra en een jaar lang Donald Duck Pockets. De hele Mikmak is het abonnement voor de aller- aller- allergrootste Donald Duck fans!

Dit abonnement bestaat dus uit 3 uitgaven:

1. Donald Duck, een vrolijk weekblad: Kinderen zullen veel plezier beleven aan de stripverhalen van oom Donald. Het lezen van strips is niet alleen aantrekkelijk vanwege de vele plaatjes. Je kind vergroot onbewust zijn woordenschat, want Donald heeft de meest uiteenlopende baantjes en maakt van alles mee.

2. Donald Duck Extra: dit tijdschrift is er voor wie EXTRA van onze Duckstad vrienden wil genieten! De stripverhalen zijn extra lang, extra spannend en extra leuk. Alleen voor extra grote Disney fans!

3.  Donald Duck Pockets: elke pocket telt meer dan 250 pagina’s met stripverhalen. De strips gaan niet alleen over Donald en zijn familie, maar bijvoorbeeld ook over Mickey Mouse. Er verschijnen 13 pockets per jaar.

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!