DubbelDuck

16,25

Neem een abonnement op DubbelDuck!

Sinds jaar en dag is Donald Duck de bekendste eend uit Duckstad en omstreken! Zijn vrolijke weekblad is het meest populaire kinderblad dat er bestaat voor kinderen van 7 tot 11 jaar (nou, eigenlijk 7-99 jaar!). Het staat elke week vol gezellige strips die door jong en oud met plezier worden gelezen. Tel daar de Donald Duck Extra bij op en je hebt de DubbelDuck! Twee abonnementen, dus. Voor dubbel zoveel leesplezier.

 

Abonnement kiezen

LET OP! Nadat je op ‘Bestellen’ hebt geklikt, kom je op de bestelpagina van de uitgever terecht. Let hier goed op dat je het juiste abonnement kiest: met een looptijd van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.

Wil je jouw DubbelDuck abonnement opzeggen? Opzeggen kan telefonisch via 088-550025.

Wissen

DubbelDuck: dubbel zoveel Donald Duck!

Titel: DubbelDuck
Verschijning: 52 + 4 edities per jaar (Donald Duck Weekblad) + 15 edities (Donald Duck Extra)
Pagina's: onbekend
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 7 tot 11 jaar
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!