DubbelDuck

3,75

Over dit abonnement:

  • Dubbel zoveel plezier met Dubbelduck: DD weekblad plus DD Extra!
  • Voor kinderen van 7 tot 11 jaar
  • 52x per jaar het Donald Duck weekblad in de bus en 15x Donald Duck Extra
  • Extra: 4 specials van Donald Duck weekblad en toegang tot digitaal lezen
  • De genoemde prijs is de prijs per week
  • Opzeggen kan telefonisch via 088-5500250.

LET OP! Nadat je op ‘Bestellen’ hebt geklikt, kom je op de bestelpagina van de uitgever terecht. Let hier even goed op dat je het juiste abonnement kiest: voor 12, 24 of 36 maanden.
Het abonnement loopt daarna door totdat je zelf opzegt. Opzeggen kan eenvoudig telefonisch via 088-550025.

Dubbel zo veel Donald Duck!

Met een abonnement op Dubbelduck heb je dubbel zo veel lol! Want dit zijn niet een maar twee abonnementen: De Donald Duck (het vrolijke weekblad) en Donald Duck Extra.

Sinds jaar en dag is Donald de bekendste eend uit Duckstad en omstreken. Zijn vrolijke weekblad is het meest populaire kinderblad dat er bestaat voor kinderen van 7 tot 11 jaar (nou, eigenlijk 7-99 jaar!). Het staat elke week vol gezellige strips die door jong en oud met plezier worden gelezen. Tel daar de DD Extra bij op en je hebt de DubbelDuck!

Twee abonnementen, dus. Voor dubbel zo veel leesplezier.

Het abonnement op Dubbelduck bestaat uit:

1. Donald Duck, een vrolijk weekblad: Kinderen zullen veel plezier beleven aan de stripverhalen van oom Donald. Het lezen van strips is niet alleen aantrekkelijk vanwege de vele plaatjes. Je kind vergroot onbewust zijn woordenschat, want Donald heeft de meest uiteenlopende baantjes en maakt van alles mee.

2. Donald Duck Extra: dit tijdschrift is er voor wie EXTRA van onze Duckstad vrienden wil genieten! De stripverhalen zijn extra lang, extra spannend en extra leuk. Alleen voor extra grote fans van Donald en zijn vrienden!

Extra informatie

Leeftijd

7 jaar, 8 jaar, 9 jaar, 10 jaar

Merk

Donald Duck

Uitvoering

Tijdschrift

Onderwerp

Stripverhalen