Aanbieding!

ERWASEENS – het verhalentijdschrift met sprookjes en meer

15,0026,00

Neem een abonnement op ERWASEENS!

Er was eens… een geweldig tijdschrift met korte verhalen. Dit verhalentijdschrift verschijnt 4 keer per jaar en bevat korte verhalen om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. Er staan sprookjes in, wereldverhalen, grappige gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en meer. Achterin staan puzzels en spelletjes die aansluiten bij de verhaaltjes. Ook staat er altijd een prijsvraag in waarbij je kinderboeken kunt winnen.

Dit blad is eigenlijk als zeven geweldige voorleesboeken in één! Met ERWASEENS haal je heel veel leesplezier in huis.

Anneke, over haar proefabonnement: “Ik heb samen met mijn dochter Aline (6) genoten van de mooie verhalen. Aan alles kun je zien dat dit tijdschrift met enorm veel liefde gemaakt is.”

Kinderen vinden het heerlijk om te worden voorgelezen. Jonge lezers (8+) kunnen dit tijdschrift prima zelf lezen. Maar voorlezen (4+) blijft toch wel het allerleukst! In het tijdschrift staan geen advertenties en er zit ook geen plastic speelgoed bij. Kortom: leesplezier gegarandeerd voor jong en oud(er)!

Abonnement kiezen

 • Jouw abonnement stopt na een (half)jaar. Opzeggen is dus niet nodig!
 • Als abonnee krijg je korting op de winkelprijs
 • Je betaalt ook geen verpakkings- en verzendkosten
 • Eerder verschenen boekjes zijn nog na te bestellen (verzending binnen 2-3 werkdagen)

Kies je abonnement en klik op ‘Bestellen’. Je komt dan op de website van ERWASEENS terecht. Daar betaal je snel en eenvoudig met iDEAL.

Wissen

Meer (voor)leesplezier met ERWASEENS!

ERWASEENS is een heerlijk verhalentijdschrift met verhalen voor jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar. De verhalen in ERWASEENS zijn kort en daardoor zeer geschikt om voor te lezen voor het slapengaan. In het blad staan bekende sprookjes, maar ook beroemde fabels, rijmpjes en gedichten, mythen en legenden en nieuwe verhaaltjes. Ook de wereldverhalen, over andere culturen, vallen bij de voorlezers en luisteraars zeer in de smaak. De kleurrijke illustraties brengen de verhalen nog meer tot leven. Ze zijn gemaakt door illustratoren van over heel de wereld. Met zoveel mooie plaatjes wordt voorlezen een feestje! Het tijdschrift telt 52 pagina's en is gedrukt op duurzaam FSC-papier zodat je het kunt bewaren. Hier hebben jullie nog heel lang plezier van.

Titel: ERWASEENS: het verhalentijdschrift voor kinderen (4 t/m 9 jaar)
Verschijning: 4 keer per jaar. Het blad verschijnt begin januari, april, juli en oktober.
Pagina's: 52 pagina's
Bestemd voor:
 • Kinderen die voorgelezen willen worden
 • Jonge lezers die willen oefenen met lezen
 • Zelfstandige lezers
 • Voorleesfans
Leeftijd:
 • 4 tot en met 9 jaar (voorlezen)
 • 6 tot en met 9 jaar (samen lezen)
 • 8 en 9 jaar (zelf lezen)
Opzeggen: het abonnement stopt automatisch. Opzeggen is dus niet nodig.

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!