Aanbieding!

ERWASEENS – het verhalentijdschrift voor kinderen

12,0048,00

Neem een abonnement op ERWASEENS!

Erwaseens… een geweldig tijdschrift met korte verhalen. Met ERWASEENS haal je meer leesplezier in huis.

Het tijdschrift bevat korte verhalen om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. Er staan sprookjes in, wereldverhalen, grappige gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en meer. Alle verhalen hebben prachtige illustraties van illustratoren van over de hele wereld. Achterin staan puzzels, spelletjes en een prijsvraag die aansluiten bij de verhaaltjes.

Kinderen vinden het heerlijk om te worden voorgelezen. Jonge lezers kunnen het tijdschrift met een beetje hulp al zelf lezen. Een tijdschrift schrikt minder af dan een dik boek met alleen maar tekst. Dat maakt ERWASEENS ook fijn voor kinderen die (nog) niet graag lezen. Maar ook boekenwurmen zullen zit kindertijdschrift verslinden, want het is als zeven geweldige boeken in één.

Anneke, moeder van Aline (6 jaar): “Ik heb samen met mijn dochter genoten van de mooie verhalen. Aan alles kun je zien dat dit tijdschrift met enorm veel liefde gemaakt is.”

In het tijdschrift staan geen advertenties en er zit ook geen plastic speelgoed bij. Kortom: leesplezier gegarandeerd voor jong en oud(er)!

Abonnement kiezen

Kies je abonnement en klik op ‘Bestellen’. Je komt dan op de website van ERWASEENS terecht.

Wissen

Meer leesplezier met ERWASEENS

Titel: Erwaseens: het verhalentijdschrift voor kinderen
Verschijning: 4 keer per jaar
Pagina's: 52 pagina's
Bestemd voor:
  • kinderen die voorgelezen willen worden
  • jonge lezers die willen oefenen met lezen
  • zelfstandige lezers
  • voorleesfans
Leeftijd:
  • 4 tot en met 6 jaar (voorlezen)
  • 7 tot en met 9 jaar (voorlezen, samen lezen, zelf lezen)
Opzeggen: dit abonnement stopt automatisch dus ideaal om cadeau te geven

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!