Aanbieding!

ERWASEENS – het kindertijdschrift met korte verhalen

15,0052,00

Voorlezen begint met ERWASEENS!

Vind jij voorlezen leuk?
Wil jij je kinderen vaker voorlezen?
Zou je willen dat je mooie korte verhalen in huis had?

Dan is ERWASEENS echt iets voor jou!

In verhalentijdschrift ERWASEENS staan 7 korte verhalen, voor elke avond één. De verhalen zijn heel afwisselend: de ene keer lees je een beroemd sprookje voor en de andere keer een gedicht of fabel. Of een heel nieuw verhaal. De mooie plaatjes nodigen uit om nog even gezellig na te praten, net als de kleine opdrachtjes bij elk verhaal.

Anneke, over haar proefabonnement: “Ik heb samen met mijn dochter Aline (6) genoten van de mooie verhalen. Aan alles kun je zien dat dit tijdschrift met enorm veel liefde gemaakt is.”

Jonge lezers (8+) kunnen dit tijdschrift prima zelf lezen. Maar voorlezen (4+) blijft toch wel het allerleukst!

Ervaar ook het plezier van voorlezen

Neem een abonnement op ERWASEENS!

  • Jouw abonnement stopt automatisch na 2, 4 of 8 tijdschriften. Opzeggen is dus niet nodig!
  • Je betaalt geen verzendkosten
  • Eerdere edities zijn snel na te bestellen (verzending binnen 2-3 werkdagen)

Kies je abonnement en klik op ‘Bestellen’. Je komt dan op de website van ERWASEENS terecht. Daar betaal je snel en eenvoudig met iDEAL.

Wissen

Voorlezen begint met ERWASEENS!

ERWASEENS is een heerlijk voorleestijdschrift met korte verhalen voor jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar. De verhalen in ERWASEENS zijn kort en daardoor zeer geschikt om voor te lezen voor het slapengaan. In het blad staan bekende sprookjes, maar ook beroemde fabels, rijmpjes en gedichten, mythen en legenden en nieuwe verhaaltjes. Ook de wereldverhalen, over andere culturen, vallen bij de voorlezers zeer in de smaak. De kleurrijke illustraties brengen de verhalen nog meer tot leven. Ze zijn gemaakt door illustratoren van over heel de wereld. Met zoveel mooie plaatjes wordt voorlezen een feestje! Het tijdschrift telt 52 pagina's en is gedrukt op duurzaam FSC-papier zodat je het kunt bewaren. Hier hebben jullie nog heel lang plezier van.

Titel:

 

 

ERWASEENS: het voorleestijdschrift voor kinderen (4 t/m 9 jaar)

 

Verschijning:

 

 

4 keer per jaar. Het blad verschijnt begin januari, april, juli en oktober.

 

Pagina's:

 

52 pagina's

 

Bestemd voor:

 

 

Iedereen die wil voorlezen, of voorgelezen wil worden. De korte verhalen zijn bedoeld voor zowel jongens als meisjes.

 

Leeftijd:

 

 

  • 4 tot en met 9 jaar (voorlezen)
  • 8 en 9 jaar (zelf lezen)

 

Opzeggen:

 

 

 

het proefabonnement stopt automatisch. Ook het jaarabonnement en het tweejarig abonnement stoppen automatisch. Opzeggen is dus niet nodig.

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!