Aanbieding!

Hele Mikmak

23,95 10,95

Neem een abonnement op de hele Mikmak!

Wekelijks de Donald Duck in huis, wat wil je nog meer? Nou… de hele mikmak, natuurlijk! Dus niet alleen het weekblad, maar ook maandelijks de Donald Duck Extra en een jaar lang Donald Duck Pockets. De hele Mikmak is het abonnement voor de aller- aller- allergrootste Donald Duck fans!

 

Abonnement kiezen

LET OP! Nadat je op ‘Bestellen’ hebt geklikt, kom je op de bestelpagina van de uitgever terecht. Hier vind je allerlei Donald Duck-abonnementen. Je kunt kiezen uit:

  • Donald Duck (het weekblad)
  • Dubbelduck (dat is het weekblad Donald Duck + het maandblad Donald Duck Extra) of
  • De hele Mikmak (dat is het weekblad Donald Duck + het maandblad Donald Duck Extra + Donald Duck Pockets). -> deze optie wil je!

Let dus goed op dat je het juiste abonnement kiest.

Ook daarna is het even goed opletten: je kiest namelijk voor een looptijd van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar. Lees dus even goed de kleine lettertjes. 😉

Wil je dit abonnement opzeggen? Opzeggen kan telefonisch via 088-550025.

Wissen

De hele Mikmak: voor de grootste fans van Donald Duck!

Titel: De hele Mikmak!
Verschijning: 52 + 4 edities (Donald Duck weekblad) + 15 edities (Donald Duck Extra) + 13 Donald Duck pockets per jaar
Pagina's: onbekend
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 7 tot 11 jaar
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!