Aanbieding!

Jump Stripblad

15,0049,00

Neem een abonnement op het Jump striptijdschrift!

Jump is een nieuw stripblad dat maandelijks verschijnt. Er staan allerlei strips in: een vervolgverhaal van Suske & Wiske, Gilles de Geus, Rembrandt, Kid Lucky (Lucky Luke in zijn jonge jaren) en nog veel meer.
Er werken veel bekende striptekenaars mee aan dit blad. Om er een paar te noemen: Marq van Broekhoeven (Peer de Plintkabouter), Hein de Kort (Jean-Pierre), Margreet de Heer (Dagboek van Stella) en Alex Turk (Timo, bekend van Kidsweek).
De 10-jarige Tim werkt op de redactie en interviewt bekende mensen. Ook geeft hij elke maand een slimme tekentip.

Abonnement kiezen

ACTIE: na het afsluiten van een jaarabonnement (12 nummers) kun je een 2e abonnement aanvragen met 50% korting. Je ontvangt hierover meer informatie nadat je het jaarabonnement hebt besteld.

Een nieuwe abonnee betaalt eenmalig administratiekosten: € 2,95 (Nederland) / € 6,95 (België).

Het (half)jaarabonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Wissen

Jump: het leukste stripblad van het universum!

Titel: Jump
Verschijning: 12 edities per jaar
Pagina's: 48 pagina's
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: van 8 tot 11 jaar
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt.

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!