Logisch kleuren en tekenen

31,20

Neem een abonnement op Logisch kleuren en tekenen!

Logisch kleuren en tekenen is een uitgave van Denksport Junior die zeven keer per jaar verschijnt. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen zich vermaken met 48 pagina’s kleurplaten, mandala’s, kleuren op nummer, verbind de puntjes en ook codeplaatjes, waarbij ze bepaalde genummerde vakjes zwart kleuren zodat er een afbeelding ontstaat.

 

Abonnement kiezen

Het proefabonnement stopt automatisch. Het jaarabonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice. .

Als je kiest om te betalen per factuur geldt een toeslag van € 2,05 per abonnement.

Wissen

Logisch kleuren en tekenen

Titel: Logisch kleuren en tekenen (Denksport Junior)
Verschijning: 7 keer per jaar
Pagina's: 48 pagina's
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 8 tot 12 jaar
Opzeggen: het jaarabonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!