Aanbieding!

Mijn eerste woordzoeker

24,90

Neem een abonnement op Mijn eerste woordzoeker!

Jong geleerd, oud gedaan. Met Mijn eerste woordzoeker van Denksport Junior leren kinderen (8-10 jaar) naar woordbeelden speuren en vergroten ze spelenderwijs hun woordenschat. Dit puzzelboekje verschijnt tweemaandelijks en bestaat uit 64 pagina’s met themawoordzoekers, slingerdeslang woordzoekers, telramen (hoe vaak staat een woord in het lettervak?) en zelfs woordzoekers die bestaan uit verhaaltjes.

 

Abonnement kiezen

Het proefabonnement stopt automatisch. Het jaarabonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Als je kiest om te betalen per factuur geldt een toeslag van € 2,05 per abonnement.

Wissen

Mijn eerste woordzoeker: voor echte speurneuzen

Titel: Mijn eerste woordzoeker (Denksport Junior)
Verschijning: 7 keer per jaar
Pagina's:  64 pagina's
Bestemd voor: jongens en meisjes
Leeftijd: 8 tot 10 jaar
Opzeggen: het jaarabonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!