Mini mix voor kleuters

15,10

Neem een abonnement op Mini Mix voor kleuters!

Mini Mix voor kleuters (3-5 jaar) is een kwartaaluitgave van Denksport Junior. Elke 3 maanden verschijnt er een nieuw puzzelblad (32 pagina’s) met allerlei puzzels die je kleuter al zelfstandig kan uitvoeren, zoals telopdrachten, kleuren op nummer, lijnen trekken, maar ook doolhofjes, verbind de puntjes en zoek de verschillen. Het niveau sluit aan bij wat er in groep 1 en 2 op school wordt aangeboden.

 

Abonnement kiezen

Tot wederopzegging betekent: zelf opzeggen.

Het abonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Als je kiest om te betalen per factuur geldt een toeslag van € 2,05 per abonnement.

Wissen

Abonnement op Mini mix voor kleuters

Titel: Denksport Junior Mini mix voor kleuters
Verschijning: 4 edities per jaar
Pagina's: 32 pagina's
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 3 tot 6 jaar
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!