National Geographic Junior

13,5069,00

Neem een abonnement op National Geographic Junior!

Is jouw zoon of dochter tussen de 9 en 12 jaar en houdt hij/zij van dieren? Dan is National Geographic Junior het ideale tijdschrift! Iedere vier weken komen junior natuurliefhebbers in dit blad alles te weten over dieren, natuur, mensen en de mooiste en meest exotische plekken op aarde. Het tijdschrift staat vol met spannende reportages van onderzoekers, over bijzondere dieren, spectaculaire natuurverschijnselen, bizarre records en wonderlijke weetjes. Ook super handig voor spreekbeurten en werkstukken op school (groep 6, groep 7, groep 8 of de brugklas)! In National Geographic Junior (NGJ) zijn natuurlijk ook puzzels, moppen, grappige stripverhalen en prachtige fotografie te vinden.

 

Abonnement kiezen

Het abonnement met 3 edities stopt automatisch.
Het (half)jaarabonnement en plusabonnement lopen door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Bij betaling per factuur wordt 2 euro extra in rekening gebracht.

Wissen

National Geographic Junior

Titel: National Geographic Junior (NGJ)
Verschijning: 13 keer per jaar
Pagina's: onbekend
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 9 tot 12 jaar
Welkomstgeschenk: nee
Opzeggen: het abonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Het proefabonnement stopt automatisch.

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!