Aanbieding!

Panna

27,0047,70

Neem een abonnement op PANNA! Magazine

Met een Panna abonnement ontvangt je kind maandelijks het coolste voetbalblad van Nederland en leest hij/zij jij alles over de nationale en internationale voetbalwereld. Mede dankzij grote broer ELF Voetbal Magazine is het Panna tijdschrift overal als eerste bij! Naast leuke verhalen en interviews in binnen- en buitenland lezen abonnees iedere maand hilarische voetbalmoppen en krijgen ze sportieve posters en een voetbalstrip. Ook zijn er leuke prijzen te winnen. Een abonnement is goedkoper dan losse PANNA!’s in de winkel. Abonnees krijgen 4x per jaar een extra dikke special thuisgestuurd (o.a. het Zomerdoeboek en het Winterdoeboek).

 

Abonnement kiezen

Het (half)jaarabonnement is na een (half)jaar per maand opzegbaar. Na een (half)jaar betaal je de reguliere abonnementsprijs.
Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Bij betaling per factuur wordt 2,50 extra in rekening gebracht.

Wissen

Panna abonnement: het voetbalblad voor jongens en meisjes

Titel: Panna
Verschijning: 12 keer per jaar (inclusief  4 extra dikke specials)
Pagina's: onbekend
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 9 tot 13 jaar
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!