Panna

30,0060,00

Neem een abonnement op PANNA! Magazine

Met een Panna! abonnement ontvangt je kind maandelijks het coolste voetbalblad van Nederland en leest hij/zij alles over de nationale en internationale voetbalwereld. Panna is bedoeld voor kinderen van 7 tot 13 jaar en staat boordevol interviews, achtergrondverhalen en heel veel tips van profvoetballers uit de Eredivisie, eDivisie en andere topcompetities. Extra bij elke editie: 8 superposters. Panna! is het blad voor de jonge voetballiefhebber.

Als abonnee van Panna! heb je extra voordeel. Zo krijg je maandelijks het magazine in de brievenbus en is een abonnement goedkoper dan wanneer je een los nummer in de winkel koopt.

 

Abonnement kiezen

Een abonnement op Panna kost 5 euro per maand. Het halfjaarabonnement en het jaarabonnement lopen door totdat je zelf opzegt.
Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice. Is het abonnement een cadeau (oftewel: wordt het op een ander adres bezorgd)? Dan stopt het automatisch na een (half)jaar.

Bij betaling per factuur wordt 2,50 extra in rekening gebracht.

Wissen

Panna abonnement: het voetbalblad voor jongens en meisjes

Goed om te weten: sinds november 2021 gaan voetbaltijdschrift Goal en Panna samen verder als Panna Magazine.

Titel: Panna
Verschijning: 12 keer per jaar: 10 tijdschriften + 2 extra dikke specials
Pagina's: onbekend
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 7 tot 13 jaar
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!