Pippo

15,0057,00

Over dit abonnement:

Titel: Pippo
Verschijning: 12 keer per jaar
Pagina’s: onbekend
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Opzeggen:

 

 

Het (half)jaarabonnement stopt automatisch. Het kwartaalabonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.
Bijzonderheden:

 

 

Bij het (half)jaarabonnement is betaling per automatische incasso of per factuur mogelijk. Het kwartaalabonnement kan alleen per automatische incasso worden voldaan.

Pippo: het blad voor peuters

Pippo is een vrolijke en leerzaam maandblad voor je dreumes of peuter (1-3 jaar). De kleine avonturen van de hoofdrolspelers Pippo, Beertje Bruin, Muisje Meisje en natuurlijk Nijntje zullen heel herkenbaar zijn voor jouw (klein)kind. Elke maand komt een ander thema aan bod en op die manier vergroot je (klein)kind spelenderwijs zijn of haar woordenschat.

Extra informatie

Leeftijd

1 jaar, 2 jaar, 3 jaar

Merk

Pippo

Uitvoering

Tijdschrift

Onderwerp

Spelend leren

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!