Pompoen

0,00

*UPDATE* het is momenteel niet mogelijk een abonnement te nemen op Pompoen.

Binnenkort (oktober 2023) komt er een vervangend abonnement voor peuters en kleuters. Veel kunnen we er nog niet over kwijt, maar het zal gaan om voorlezen en spelen op de tablet, in combinatie met een 😍prentenboeken abonnement!😍

Wil je meer weten? Stuur een berichtje naar info@leestijd.nl met als onderwerp “Pompoen”. Dan ontvang je binnenkort een mailtje met meer informatie over dit heel nieuwe abonnement voor peuters en kleuters.

Tot gauw!

PS: Bekijk hier alle kleuterbladen.

Het tijdschrift Pompoen: spelen, ontdekken

*UPDATE* In augustus zal het laatste POMPOEN-tijdschrift verschijnen. Ja! Maar niet getreurd, want er komt iets heel leuks voor in de plaats... Veel kunnen we er nog niet over kwijt, maar we kunnen wel alvast verklappen dat het alles te maken heeft met voorlezen en spelen op de tablet, in combinatie met een prentenboeken-abonnement. Meer nieuws volgt zeer binnenkort!

Wil je op de hoogte worden gehouden over het abonnement dat Pompoen gaat vervangen? Stuur een berichtje naar info@leestijd.nl met als onderwerp "Pompoen". Dan ontvang je binnenkort een mailtje met meer informatie over dit heel nieuwe abonnement voor peuters en kleuters.

Pompoen was een leerzaam maandblad voor kleuters in groep 1 en 2. Dit blad stimuleerde de nieuwsgierigheid van kinderen en prikkelde de creativiteit en fantasie. Er zaten eenvoudige strips in, weetjes over dieren en ook een grote zoekplaat. Het blad was bestemd voor peuters die PIPPO zijn ontgroeid.

Extra informatie

Abonnement

Tijdelijk niet beschikbaar

Leeftijd

4 jaar, 5 jaar

Merk

Pompoen

Uitvoering

Tijdschrift

Onderwerp

Spelend leren