Aanbieding!

Sanders Kidsclub Puzzels voor Kids

19,80

Over dit abonnement:

Titel: Puzzels voor Kids
Verschijning: 4 keer per jaar
Pagina’s: 128 pagina’s
Leeftijd: 6 tot en met 9 jaar (groep 3-5)
Opzeggen:

 

 

Dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.
Bijzonderheden:

 

Als je kiest om te betalen per factuur geldt een toeslag van
€ 2,05 per abonnement.

 

Neem een abonnement op Sanders Kidsclub Puzzels voor Kids!

In Sanders Kidsclub Puzzels voor Kids nemen Punky en Penny jouw kind mee langs allerlei puzzels. Denk aan rekenpuzzels, taalpuzzels, woordzoekers, sudoku's en zelfs binaires (met nullen en enen).

Kinderen hebben het niet in de gaten, maar ze vergroten al puzzelend hun woordenschat. Ook leren zij gaandeweg logisch nadenken. En dat is natuurlijk mooi meegenomen! Bedoeld voor kinderen in groep 3, 4 en 5. Oftewel: van 6 tot en met 9 jaar.

Leuk om te weten: de Sanders Puzzelmedia Groep is een echt familiebedrijf. De familie Sanders maakt al sinds 1971 kruiswoordraadsels en andere puzzels voor jong en oud.

Extra informatie

Merk

Sanders Kidsclub

Leeftijd

6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar

Uitvoering

Puzzelboekje

Onderwerp

Puzzels

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!