Aanbieding!

Sanders Kidsclub: Vakantieboek

9,90

Neem een abonnement op Sanders Kidsclub: Vakantieboek!

Met een abonnement op Sanders Kidsclub: Vakantieboek beleeft jouw kind twee keer per jaar extra veel puzzelplezier voor in de vakantie! Er staan allerlei soorten puzzels in het vakantieboek, zoals kruiswoordraadsels, woordzoekers, verbind de puntjes, zoek de verschillen, sudoku’s en meer. Jouw kind zal zich uren vermaken tijdens een lange autorit, of aan de rand van het zwembad. Het jaarabonnement bestaat uit 2 edities en is bedoeld voor kinderen in groep 5, 6, 7 en 8. Oftewel: van 8 tot 12 jaar.

 

Abonnement kiezen

Tot wederopzegging betekent: zelf opzeggen.

Het abonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Als je kiest om te betalen per factuur geldt een toeslag van 2,05 per abonnement.

Wissen

Abonnement op Sanders Kidsclub: Vakantieboek

Titel: Sanders Kidsclub: Vakantieboek
Verschijning: 2 edities per jaar
Pagina's: 128 pagina's
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 8 tot en met 11 jaar
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!