Sanders Kidsclub: Woordzoeker (8+)

19,10

Neem een abonnement op Sanders Kidsclub: Woordzoeker (8+)!

In deze puzzelboekjes van Sanders Puzzelboeken (Kidsclub) staan extra veel woordzoekers. Niet alleen klassieke woordzoekers, maar ook themawoordzoekers, rebuswoordzoekers en andere bijzondere wegstreeppuzzels. Daarnaast is er ruimte voor nog meer puzzelplezier met doolhoven, Zweedse raadsels en andere puzzels die kinderen leuk vinden. Het jaarabonnement bestaat uit 4 edities en is bedoeld voor kinderen in groep 5, 6, 7 en 8. Oftewel: voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

 

Abonnement kiezen

Tot wederopzegging betekent: zelf opzeggen.

Het abonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Als je kiest om te betalen per factuur geldt een toeslag van 2,05 per abonnement.

Wissen

Abonnement op Sanders Kidsclub: Woordzoeker (8+)

Titel: Sanders Kidsclub: Woordzoeker (8+)
Verschijning: 4 edities per jaar
Pagina's: 96 pagina's
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 8 tot en met 11 jaar (groep 5-8)
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!