Aanbieding!

Sanders Kidsclub: Woordzoekers voor Kids

19,80

Neem een abonnement op Sanders Kidsclub: Woordzoekers voor Kids! (6+)

De naam zegt het al: deze Sanders Kidsclub puzzelboekjes staan boordevol woordzoekers! Bij elke puzzel staat een rijtje woorden afgebeeld. Die kun je terugvinden en wegstrepen in het lettervak. Je zal zien dat jouw zoon of dochter dat veel sneller kan dan wij! Daarnaast staan er ook kleurplaten in, plus andere leuke puzzels. Het jaarabonnement bestaat uit 4 edities en is bedoeld voor kinderen in groep 3, 4 en 5. Oftewel: voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar.

 

Abonnement kiezen

Tot wederopzegging betekent: zelf opzeggen.

Het abonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Als je kiest om te betalen per factuur geldt een toeslag van 2,05 per abonnement.

Wissen

Abonnement op Sanders Kidsclub: Woordzoekers voor Kids (6+)

Titel: Sanders Kidsclub: Woordzoekers voor Kids (6+)
Verschijning: 4 edities per jaar
Pagina's: 128 pagina's
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 6 tot en met 9 jaar (groep 3-5)
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!