Tina

13,00

Neem ook een Tina abonnement!

Echte meiden hebben natuurlijk een Tina abonnement. Dit weekblad staat stampvol superstrips zoals Noortje en Suus en Sas. Nederlandse YouTubers komen ook regelmatig voorbij, en nog veel meer sterren. Er is wekelijks aandacht voor mode, make-up, jongens (alleen leuke!) en nog veel meer. Tina is er voor jou!

 

Abonnement kiezen

LET OP! Nadat je op ‘Bestellen’ hebt geklikt, kom je op de bestelpagina van de uitgever terecht. Er staan verschillende Tina-abonenementen.

Let dus goed op dat je het juiste abonnement kiest. Ook daarna is het nog even opletten: je kiest namelijk voor een looptijd van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar. Lees dus even goed de kleine lettertjes. 😉

Wil je jouw abonnement op Tina opzeggen? Opzeggen kan telefonisch via 088-550025.

Wissen

Tina: wekelijks een feestje om te lezen!

Titel: Tina
Verschijning: 55 keer per jaar
Pagina's: onbekend
Bestemd voor: meisjes
Leeftijd: 8 tot 13 jaar
Opzeggen: Dit abonnement moet je zelf opzeggen tenzij anders staat aangegeven.

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!