Wild van Freek

13,5051,00

Over dit abonnement:

Titel: Wild van Freek Vonk
Verschijning: 13 edities per jaar
Pagina’s: onbekend
Leeftijd: 8 tot 10 jaar
Opzeggen:

 

 

Het (half)jaarabonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.
Bijzonderheden: Bij betaling per factuur wordt
€ 2,- extra in rekening gebracht.

Neem een abonnement op Wild van Freek!

Freek Vonk is de bekendste avonturier van Nederland. Hij had al een eigen tv-programma, Freek in het Wild. En nu heeft hij zelfs zijn eigen kindertijdschrift! Het verschijnt maandelijks en staat bomvol met dierenweetjes, puzzels, moppen, spelletjes en natuurlijk Freeks eigen stripverhaal, samen met zijn kameleon Johan. Dit blad met wonderlijke wetenswaardigheden over de natuur is er speciaal voor kinderen van 7 tot 11 jaar.

Extra informatie

Leeftijd

8 jaar, 9 jaar

Merk

Freek Vonk

Uitvoering

Tijdschrift

Onderwerp

Dieren, Natuur

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!