Wild van Freek

13,5069,00

Neem een abonnement op Wild van Freek!

Freek Vonk is de bekendste avonturier van Nederland en hij heeft nu zijn eigen tijdschrift! Wild van Freek verschijnt maandelijks en staat bomvol met dierenweetjes, puzzels, moppen, spelletjes en natuurlijk Freeks eigen strip, samen met zijn kameleon Johan. Freeks blad met wonderlijke wetenswaardigheden over de natuur is er speciaal voor kinderen van 7 tot 11 jaar.

 

Abonnement kiezen

Het abonnement met 3 edities stopt automatisch.
Het (half)jaarabonnement en plusabonnement lopen door totdat je zelf opzegt. Let op: dit geldt ook als je het abonnement cadeau doet. Opzeggen kan eenvoudig via de klantenservice.

Bij betaling per factuur wordt 2 euro extra in rekening gebracht.

Wissen

Abonnement op Wild van Freek

Titel: Wild van Freek
Verschijning: 13 edities per jaar
Pagina's: onbekend
Bestemd voor: jongens, meisjes
Leeftijd: 8 tot 10 jaar
Welkomstgeschenk: nee
Opzeggen: dit abonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Het proefabonnement stopt automatisch.

Andere suggestie

Verhalentijdschrift ERWASEENS staat boordevol korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen. 

Zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen. Zo beleef je samen het mooiste moment van de dag, elke dag weer!