Waar koop jij je kindertijdschriften?

Bruna en andere winkels die kindertijdschriften verkopen

Voor een abonnement op een kindertijdschrift kun je natuurlijk terecht op de website van Kinderbladen.nl! Zelf kopen we onze losse tijdschriften bij Bruna. Of bij een van de andere tijdschriftenwinkels. Waar koop jij je kindertijdschriften?

Kindertijdschriften-Albert-Heijn Albert Heijn is natuurlijk niet de enige supermarkt die kindertijdschriften verkoopt, maar wel een van de belangrijkste. In het tijdschriftenschap voor de jeugd liggen naast kindertijdschriften ook doeboeken, vakantieboeken, puzzelboekjes en strips.

kindertijdschriften-akoAko vind je voornamelijk op stations en vliegvelden, maar ook in de grotere steden. De keten verkoopt naast wenskaarten, schrijfwaren en cadeaukaarten ook Nederlandse boeken en tijdschriften, plus internationale kranten, Engelse boeken en tijdschriften. Ook is er een klein schap met kinderbladen.

kindertijdschriften-brunaBruna heeft naar eigen zeggen een enorm assortiment als het gaat om literatuur, kantoorartikelen, ebooks en meer. Kindertijdschriften verkoopt deze winkelketen ook, maar niet via de website. In de winkels is echter een groot tijdschriftenschap te vinden waarin kindertijdschriften ruim zijn vertegenwoordigd.

Kindertijdschriften-PrimeraPrimera heeft meer dan 500 winkels met onder andere wenskaarten, cadeaukaarten, kantoorartikelen en tijdschriften. Er ligt ook een handjevol kindertijdschriften, maar dat is eigenlijk de moeite niet. Primera lijkt zich voornamelijk te richten op (rokende) volwassenen.

 

kindertijdschriften-the-readshopThe Readshop heeft iets van 150 winkels in ons land. De keten verkoopt (kinder)boeken, wenskaarten, kantoorartikelen en tijdschriften. De omvang van het kinderbladenschap verschilt per vestiging.

 

Paw Patrol boekjes

Paw Patrol boekjes

Is er ook een Paw Patrol tijdschrift? Kijkt jouw kleuter ook zo graag naar Paw Patrol? Ryder en zijn puppy's vormen samen een reddingsteam. Chase is een politiehond, Everest is een husky, Marshall is een dalmatier en zo zijn er nog zes heldhaftige hondjes in het team....

Zoek je een tijdschrift voor kleuters? Kijk hier!

Zoek je een tijdschrift voor kleuters? Kijk hier!

Met een tijdschrift voor kleuters kunnen kinderen van 4 en 5 jaar echt even ontspannen. Dat is ook wel nodig, want er gebeurt heel  veel in het leven van die kleintjes. Na hun 4e verjaardag gaan ze elke dag naar school. Daar moeten ze aandachtig luisteren naar de juf...

Tijdschriften voor kinderen van 11 jaar (groep 8)

Tijdschriften voor kinderen van 11 jaar (groep 8)

Kinderen van 11 jaar zitten in groep 8... het laatste jaar van de basisschool. Een spannend schooljaar, met de CITO, kamp en de musical in het vooruitzicht. Voor sommige kinderen wordt al die spanning een beetje teveel, waardoor het lijkt of ze gaan puberen (of...