Waar koop jij je kindertijdschriften?

Bruna en andere winkels die kindertijdschriften verkopen

Voor een abonnement op een kindertijdschrift kun je natuurlijk terecht op de website van Kinderbladen.nl! Zelf kopen we onze losse tijdschriften bij Bruna. Of bij een van de andere tijdschriftenwinkels. Waar koop jij je kindertijdschriften?

Kindertijdschriften-Albert-Heijn Albert Heijn is natuurlijk niet de enige supermarkt die kindertijdschriften verkoopt, maar wel een van de belangrijkste. In het tijdschriftenschap voor de jeugd liggen naast kindertijdschriften ook doeboeken, vakantieboeken, puzzelboekjes en strips.

kindertijdschriften-akoAko vind je voornamelijk op stations en vliegvelden, maar ook in de grotere steden. De keten verkoopt naast wenskaarten, schrijfwaren en cadeaukaarten ook Nederlandse boeken en tijdschriften, plus internationale kranten, Engelse boeken en tijdschriften. Ook is er een klein schap met kinderbladen.

kindertijdschriften-brunaBruna heeft naar eigen zeggen een enorm assortiment als het gaat om literatuur, kantoorartikelen, ebooks en meer. Kindertijdschriften verkoopt deze winkelketen ook, maar niet via de website. In de winkels is echter een groot tijdschriftenschap te vinden waarin kindertijdschriften ruim zijn vertegenwoordigd.

Kindertijdschriften-PrimeraPrimera heeft meer dan 500 winkels met onder andere wenskaarten, cadeaukaarten, kantoorartikelen en tijdschriften. Er ligt ook een handjevol kindertijdschriften, maar dat is eigenlijk de moeite niet. Primera lijkt zich voornamelijk te richten op (rokende) volwassenen.

 

kindertijdschriften-the-readshopThe Readshop heeft iets van 150 winkels in ons land. De keten verkoopt (kinder)boeken, wenskaarten, kantoorartikelen en tijdschriften. De omvang van het kinderbladenschap verschilt per vestiging.

 

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen! Eind juni 2023 verscheen het laatste tijdschrift van Pippo. Het tijdschrift voor peuters werd sinds 2008 uitgegeven en was altijd zeer geliefd bij opa's en oma's en hun kleinkinderen. Ook het kleutertijdschrift Pompoen houdt in...

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek! Sinds deze maand hebben we weer een nieuwe titel in onze webshop: Het Kids Doeboek! Dit doeboek bestaat al een jaar of zeven, maar het was nooit mogelijk om hier een abonnement op te nemen. Dat kan nu dus wel! Het doeboek is een...

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Top 10 populairste kindertijdschriften Wat waren de populairste kindertijdschriften van afgelopen jaar? Bekijk hier de top 10 van 2022, samengesteld door Kinderbladen.nl. En? Staat het favoriete blad van jouw zoon of dochter erbij?   Klik op de afbeeldingen voor...