Waar koop jij je kindertijdschriften?

Bruna en andere winkels die kindertijdschriften verkopen

Voor een abonnement op een kindertijdschrift kun je natuurlijk terecht op de website van Kinderbladen.nl! Zelf kopen we onze losse tijdschriften bij Bruna. Of bij een van de andere tijdschriftenwinkels. Waar koop jij je kindertijdschriften?

Kindertijdschriften-Albert-Heijn Albert Heijn is natuurlijk niet de enige supermarkt die kindertijdschriften verkoopt, maar wel een van de belangrijkste. In het tijdschriftenschap voor de jeugd liggen naast kindertijdschriften ook doeboeken, vakantieboeken, puzzelboekjes en strips.

kindertijdschriften-akoAko vind je voornamelijk op stations en vliegvelden, maar ook in de grotere steden. De keten verkoopt naast wenskaarten, schrijfwaren en cadeaukaarten ook Nederlandse boeken en tijdschriften, plus internationale kranten, Engelse boeken en tijdschriften. Ook is er een klein schap met kinderbladen.

kindertijdschriften-brunaBruna heeft naar eigen zeggen een enorm assortiment als het gaat om literatuur, kantoorartikelen, ebooks en meer. Kindertijdschriften verkoopt deze winkelketen ook, maar niet via de website. In de winkels is echter een groot tijdschriftenschap te vinden waarin kindertijdschriften ruim zijn vertegenwoordigd.

Kindertijdschriften-PrimeraPrimera heeft meer dan 500 winkels met onder andere wenskaarten, cadeaukaarten, kantoorartikelen en tijdschriften. Er ligt ook een handjevol kindertijdschriften, maar dat is eigenlijk de moeite niet. Primera lijkt zich voornamelijk te richten op (rokende) volwassenen.

 

kindertijdschriften-the-readshopThe Readshop heeft iets van 150 winkels in ons land. De keten verkoopt (kinder)boeken, wenskaarten, kantoorartikelen en tijdschriften. De omvang van het kinderbladenschap verschilt per vestiging.

 

Nieuw! Sanders Kidsclub puzzelboekjes

Nieuw! Sanders Kidsclub puzzelboekjes

De Sanders puzzelboeken voor volwassenen ken je vast wel. Maar ken je ook de puzzelboekjes voor kinderen? Met Sanders Kidsclub puzzelboekjes kunnen kinderen naar hartelust puzzelen. Twee tot vier keer per jaar verschijnt er een nieuwe editie. Super dat deze...

Voetbaltijdschrift Goal wordt Panna!

Voetbaltijdschrift Goal wordt Panna!

Groot nieuws in kinderbladenland: voetbaltijdschrift Goal is overgenomen door Panna! De beide jeugdbladen hebben in november 2021 besloten hun krachten te bundelen en onder de naam Panna! verder te gaan.Jeugdtijdschrift Goal heeft opnieuw een 'transfer' ondergaan. Het...

Hitkrant van Audax wordt opgeheven

Hitkrant van Audax wordt opgeheven

Hitkrant stopt na ruim 40 jaar. Muziektijdschrift Hitkrant houdt op te bestaan. Het blad verscheen voor het eerst in 1977 als weekblad. Later werd het een tweewekelijkse uitgave.                   Toen het muziekblad 40...