Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek!

Sinds deze maand hebben we weer een nieuwe titel in onze webshop: Het Kids Doeboek! Dit doeboek bestaat al een jaar of zeven, maar het was nooit mogelijk om hier een abonnement op te nemen. Dat kan nu dus wel!

Het doeboek is een uitgave van Sanders Puzzelboeken. Deze puzzeluitgeverij ken je waarschijnlijk wel van de vele puzzelboekjes voor volwassenen. Er is ook een hele lijn met puzzelboekjes voor kinderen.

Kids-Doeboek-Sanders-Puzzelboeken

 

Kids Doeboek: de leukste puzzels en kleurplaten voor 3 tot 6 jaar

Het Kids Doeboek is een fijn doeboek voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar. Het doeboek verschijnt 4x per jaar en staat boordevol leuke kleurplaten en tekenspelletjes. Ook staan er puzzeltjes in waarbij kinderen al een beetje gaan tellen of schrijven. De moeilijkheid verschilt per puzzel. Dus de wat lastigere puzzeltjes doen jullie fijn samen!

 

Wat bijzonder is aan het Sanders Doeboek, is dat het een samenwerking is tussen Bruynzeel en de puzzeluitgeverij. Het was ons eerst niet opgevallen, maar het figuurtje op de voorkant van het boekje heeft de vorm van de letter B en is het logo van de potlodenfabrikant. Het is trouwens niet helemaal duidelijk waar de samenwerking dan precies uit bestaat. Er worden in elk geval geen potloden of viltstiften meegeleverd bij het activiteitenboek.

Maar goed, even wat meer over de inhoud. Het Kids Doeboek telt 64 pagina’s en verschijnt vier keer per jaar. Dat is dus elk kwartaal extra veel puzzelplezier voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Het gaat trouwens niet alleen om puzzels. In het doeboek staan vooral ook veel tekenopdrachten: denk aan kleurplaten, maar ook doolhofjes, lijnen trekken en meer.

Daarnaast staan er dus puzzels in die aansluiten bij wat kleuters al kunnen. Denk aan telopdrachten van 1 tot en met 5 en hetzelfde plaatje zoeken in een rijtje van vier plaatjes.

voorbeeld-Kids-Doeboek-2
voorbeeld-Doeboek-voor-kids-doolhof-3
voorbeeld-Kinder-Doeboek-4

Ben je op zoek naar puzzelboekjes en tijdschriften voor kleuters? Hier vind je een overzicht:

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen! Eind juni 2023 verscheen het laatste tijdschrift van Pippo. Het tijdschrift voor peuters werd sinds 2008 uitgegeven en was altijd zeer geliefd bij opa's en oma's en hun kleinkinderen. Ook het kleutertijdschrift Pompoen houdt in...

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Top 10 populairste kindertijdschriften Wat waren de populairste kindertijdschriften van afgelopen jaar? Bekijk hier de top 10 van 2022, samengesteld door Kinderbladen.nl. En? Staat het favoriete blad van jouw zoon of dochter erbij?   Klik op de afbeeldingen voor...

Paw Patrol boekjes

Paw Patrol boekjes

Is er ook een Paw Patrol tijdschrift? Kijkt jouw kleuter ook zo graag naar Paw Patrol? Ryder en zijn puppy's vormen samen een reddingsteam. Chase is een politiehond, Everest is een husky, Marshall is een dalmatier en zo zijn er nog zes heldhaftige hondjes in het team....