Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen!

Eind juni 2023 verscheen het laatste tijdschrift van Pippo. Het tijdschrift voor peuters werd sinds 2008 uitgegeven en was altijd zeer geliefd bij opa’s en oma’s en hun kleinkinderen. Ook het kleutertijdschrift Pompoen houdt in augustus op te bestaan. Pompoen is de grote broer van Pippo, voor kleuters van 4 en 5 jaar.

Gelukkig is er ook goed nieuws. Er komt namelijk een heel nieuw abonnement voor peuters en kleuters. Dat heeft uitgeverij Clavis ons alvast toegefluisterd. Veel kunnen we er nog niet over zeggen, maar het zal gaan om voorlezen en spelen op de tablet, in combinatie met een heus prentenboeken abonnement. Hoe leuk klinkt dat?!

abonnement-pippo
abonnement-pippo
pippo-tijdschrift-abonnement

Pippo was een vrolijk en leerzaam maandblad voor dreumesen en peuters (1-3 jaar). De kleine avonturen van de hoofdrolspelers Pippo, Beertje Bruin, Muisje Meisje en natuurlijk Nijntje waren heel herkenbaar voor jonge kinderen. Elke maand kwam een ander thema aan bod en op die manier vergrootten kinderen spelenderwijs hun woordenschat. Dit zal bij het nieuwe abonnement niet anders zijn.

Het nieuwe abonnement zal eind oktober 2023 verkrijgbaar zijn. Het belooft iets heel leuks te worden waar jouw (klein)kind veel plezier aan gaat beleven.

Wil je alvast meer weten over dit nieuwe abonnement voor peuters en kleuters? Stuur een berichtje naar info@leestijd.nl met als onderwerp “Pippo”. Dan ontvang je zeer binnenkort een mailtje met meer informatie.

Tot gauw!

abonnement-pompoen
pompoen-tijdschrift-abonnement
Kinderbladen-Pompoen-Magazine-kleuters

Ben je op zoek naar puzzelboekjes en tijdschriften voor kleuters? Hier vind je een overzicht:

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek! Sinds deze maand hebben we weer een nieuwe titel in onze webshop: Het Kids Doeboek! Dit doeboek bestaat al een jaar of zeven, maar het was nooit mogelijk om hier een abonnement op te nemen. Dat kan nu dus wel! Het doeboek is een...

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Top 10 populairste kindertijdschriften Wat waren de populairste kindertijdschriften van afgelopen jaar? Bekijk hier de top 10 van 2022, samengesteld door Kinderbladen.nl. En? Staat het favoriete blad van jouw zoon of dochter erbij?   Klik op de afbeeldingen voor...

Paw Patrol boekjes

Paw Patrol boekjes

Is er ook een Paw Patrol tijdschrift? Kijkt jouw kleuter ook zo graag naar Paw Patrol? Ryder en zijn puppy's vormen samen een reddingsteam. Chase is een politiehond, Everest is een husky, Marshall is een dalmatier en zo zijn er nog zes heldhaftige hondjes in het team....