De boekjes van Bing

Is er ook een Bing tijdschrift?

Kijkt jouw peuter of kleuter ook zo graag naar de avonturen van Bing? Het jonge, donkere konijntje beleeft kleine avonturen en leert elke aflevering iets nieuws, samen met Sula de olifant, haar neefje Nicky, Pando de panda, Coco het witte konijn en zijn babybroertje Charlie.

Naast een leuke speelgoedlijn zijn er ook allerlei boekjes verschenen. Klik op de plaatjes om de boekjes te bestellen.

kinderbladen-bing-kleurboek-2
kinderbladen-bing-kleurboek-1
kinderbladen-bing-kleurboek-3

Big Balloon heeft al enkele Bing-boekjes uitgegeven. Zo zijn er twee kleurblokken verschenen, met uitscheurbare kleurplaten van onze kleine held en de andere dierenvriendjes. Bij sommige platen staat een klein ingekleurd voorbeeld naast de kleurplaat.

Bij het boekje Kleur je mee? zijn stickertjes meegeleverd. Die kun je onderaan op de pagina plakken zodra je een kleurplaat helemaal hebt ingekleurd. Beloningsstickers, dus. Ook bij dit kleurboek staat in de linker- of rechter bovenhoek een ingekleurd voorbeeldje voor wat houvast.

kinderbladen-spelen-met-bing
kinderbladen-bing-tijd-voor-bed
kinderbladen-bing-bedtijd-verhaaltjes

Bing-tijdschrift-EngelsBij uitgeverij Billy Bones verscheen het leuke Spelen met Bing. Dat is een vakantieboek boordevol speelpret voor peuters en kleuters. Met wel 150 stickers!

Bij diezelfde uitgeverij is ook een reeks voorleesboekjes verschenen. Hieronder zie je het boekje Tijd voor bed. Een leuk verhaaltje om voor te lezen voor het slapengaan.

Dat geldt ook voor het boekje ernaast, met wel drie slaapverhaaltjes (ook van Billy Bones).

Een tijdschrift is er nog niet. Tenminste, niet in het Nederlands. We zagen wel een heel leuk tijdschrift in het Engels. Het is niet bekend of dit tijdschrift ook bij ons zal verschijnen.

Ben je op zoek naar tijdschriften voor kleuters? Hier vind je een overzicht:

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen! Eind juni 2023 verscheen het laatste tijdschrift van Pippo. Het tijdschrift voor peuters werd sinds 2008 uitgegeven en was altijd zeer geliefd bij opa's en oma's en hun kleinkinderen. Ook het kleutertijdschrift Pompoen houdt in...

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek! Sinds deze maand hebben we weer een nieuwe titel in onze webshop: Het Kids Doeboek! Dit doeboek bestaat al een jaar of zeven, maar het was nooit mogelijk om hier een abonnement op te nemen. Dat kan nu dus wel! Het doeboek is een...

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Top 10 populairste kindertijdschriften Wat waren de populairste kindertijdschriften van afgelopen jaar? Bekijk hier de top 10 van 2022, samengesteld door Kinderbladen.nl. En? Staat het favoriete blad van jouw zoon of dochter erbij?   Klik op de afbeeldingen voor...