De boekjes van Bing

Is er ook een Bing tijdschrift?

Kijkt jouw peuter of kleuter ook zo graag naar de avonturen van Bing? Het jonge, donkere konijntje beleeft kleine avonturen en leert elke aflevering iets nieuws, samen met Sula de olifant, haar neefje Nicky, Pando de panda, Coco het witte konijn en zijn babybroertje Charlie.

Naast een leuke speelgoedlijn zijn er ook allerlei boekjes verschenen. Klik op de plaatjes om de boekjes te bestellen.

kinderbladen-bing-kleurboek-2
kinderbladen-bing-kleurboek-1
kinderbladen-bing-kleurboek-3

Big Balloon heeft al enkele Bing-boekjes uitgegeven. Zo zijn er twee kleurblokken verschenen, met uitscheurbare kleurplaten van onze kleine held en de andere dierenvriendjes. Bij sommige platen staat een klein ingekleurd voorbeeld naast de kleurplaat.

Bij het boekje Kleur je mee? zijn stickertjes meegeleverd. Die kun je onderaan op de pagina plakken zodra je een kleurplaat helemaal hebt ingekleurd. Beloningsstickers, dus. Ook bij dit kleurboek staat in de linker- of rechter bovenhoek een ingekleurd voorbeeldje voor wat houvast.

kinderbladen-spelen-met-bing
kinderbladen-bing-tijd-voor-bed
kinderbladen-bing-bedtijd-verhaaltjes

Bing-tijdschrift-EngelsBij uitgeverij Billy Bones verscheen het leuke Spelen met Bing. Dat is een vakantieboek boordevol speelpret voor peuters en kleuters. Met wel 150 stickers!

Bij diezelfde uitgeverij is ook een reeks voorleesboekjes verschenen. Hieronder zie je het boekje Tijd voor bed. Een leuk verhaaltje om voor te lezen voor het slapengaan.

Dat geldt ook voor het boekje ernaast, met wel drie slaapverhaaltjes (ook van Billy Bones).

Een tijdschrift is er nog niet. Tenminste, niet in het Nederlands. We zagen wel een heel leuk tijdschrift in het Engels. Het is niet bekend of dit tijdschrift ook bij ons zal verschijnen.

Ben je op zoek naar tijdschriften voor kleuters? Hier vind je een overzicht:

Paw Patrol boekjes

Paw Patrol boekjes

Is er ook een Paw Patrol tijdschrift? Kijkt jouw kleuter ook zo graag naar Paw Patrol? Ryder en zijn puppy's vormen samen een reddingsteam. Chase is een politiehond, Everest is een husky, Marshall is een dalmatier en zo zijn er nog zes heldhaftige hondjes in het team....

Zoek je een tijdschrift voor kleuters? Kijk hier!

Zoek je een tijdschrift voor kleuters? Kijk hier!

Met een tijdschrift voor kleuters kunnen kinderen van 4 en 5 jaar echt even ontspannen. Dat is ook wel nodig, want er gebeurt heel  veel in het leven van die kleintjes. Na hun 4e verjaardag gaan ze elke dag naar school. Daar moeten ze aandachtig luisteren naar de juf...

Tijdschriften voor kinderen van 11 jaar (groep 8)

Tijdschriften voor kinderen van 11 jaar (groep 8)

Kinderen van 11 jaar zitten in groep 8... het laatste jaar van de basisschool. Een spannend schooljaar, met de CITO, kamp en de musical in het vooruitzicht. Voor sommige kinderen wordt al die spanning een beetje teveel, waardoor het lijkt of ze gaan puberen (of...