Gratis tijdschrift LEGO Life bestaat niet meer

Gratis tijdschrift LEGO Life! bestaat niet meer.

gratis-lego-life-op-kinderbladen.nlSpeelt jouw kind graag met LEGO? Het populaire speelgoedmerk had een tijdje een eigen tijdschrift voor kinderen op de markt gebracht. Het abonnement was gratis, maar helaas bestaat dit tijdschrift niet meer! Gelukkig is er wel nog een ander LEGO tijdschrift, lees snel verder.

Het gratis tijdschrift LEGO Life verscheen vier keer per jaar, telde 28 pagina’s en was bedoeld voor kinderen van 5 tot 9 jaar. In het magazine stond een stripverhaal, informatie over de allernieuwste LEGO-figuurtjes, voorbeelden om na te bouwen en leuke activiteiten voor jongens en meisjes. Bij de spelletjes in het blad stond steeds aangegeven wat de moeilijkheidsgraad was.

Dit blad verscheen vier keer per jaar. Er bestaat sinds kort wel een ander LEGO tijdschrift, namelijk over LEGO NINJAGO. Dit tijdschrift is alleen verkrijgbaar als betaald abonnement. Het is een uitgave van uitgeverij Billy Bones en verschijnt maandelijks. Bij elke editie zit een gratis minifiguur of miniset!

abonnement-lego-ninjago

LEGO Ninjago: eindeloos speel- en leesplezier

LEGO Ninjago is het tijdschrift dat gebaseerd is op het gelijknamige speelgoed van LEGO. In het blad staan stripverhalen met de jonge ninja’s  Kai, Jay, Cole, Zane, Lloyd en Nya in de hoofdrol. Bij het tijdschrift zit maandelijks een LEGO minifiguur.

LEGO speelgoed

LEGO is al vele jaren favoriet bij spelende kinderen. Zowel jongens als meisjes weten zich uren te vermaken met de felgekleurde bouwsteentjes. Op de website van de Speelgoedclub kun je trouwens onwijs veel LEGO kopen. De doosjes zijn gesorteerd op thema, zodat je snel vindt wat je zoekt. Bijvoorbeeld Harry Potter LEGO, DUPLO, Friends en ook Architecture, Batman, City, Elves en nog heel veel meer. Het is zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen: www.speelgoedclub.nl.

Voor LEGO speelgoed ga je naar de Speelgoedclub.

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen! Eind juni 2023 verscheen het laatste tijdschrift van Pippo. Het tijdschrift voor peuters werd sinds 2008 uitgegeven en was altijd zeer geliefd bij opa's en oma's en hun kleinkinderen. Ook het kleutertijdschrift Pompoen houdt in...

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek! Sinds deze maand hebben we weer een nieuwe titel in onze webshop: Het Kids Doeboek! Dit doeboek bestaat al een jaar of zeven, maar het was nooit mogelijk om hier een abonnement op te nemen. Dat kan nu dus wel! Het doeboek is een...

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Top 10 populairste kindertijdschriften Wat waren de populairste kindertijdschriften van afgelopen jaar? Bekijk hier de top 10 van 2022, samengesteld door Kinderbladen.nl. En? Staat het favoriete blad van jouw zoon of dochter erbij?   Klik op de afbeeldingen voor...