Paw Patrol boekjes

Is er ook een Paw Patrol tijdschrift?

Kijkt jouw kleuter ook zo graag naar Paw Patrol? Ryder en zijn puppy’s vormen samen een reddingsteam. Chase is een politiehond, Everest is een husky, Marshall is een dalmatier en zo zijn er nog zes heldhaftige hondjes in het team. De populaire tv-serie is dagelijks te zien op Nickelodeon, bij Nick Jr en wordt erg goed bekeken.

Naast heel veel speelgoed en knuffels zijn er ook allerlei Paw Patrol boekjes verschenen. Klik op de plaatjes om de boekjes te bestellen.

tijdschrift-paw-patrol-kleurboek-2
tijdschrift-paw-patrol-voorleesboek-2
tijdschrift-paw-patrol-voorleesboek-3

Uitgeverij Big Balloon heeft al diverse boeken uitgegeven van de helden van Paw Patrol. Daar zitten helaas geen tijdschriften bij, maar wel een paar heel leuke voorleesboekjes. Hierboven zie je het Groot voorleesboek, een voorleesboekje over dino’s en De snelste brandweerpup, met Marshall in de hoofdrol. Bij dat laatste boek zit zelfs een bouwpakket van een brandweerwagen.

kinderbladen-paw-patrol-zoekboek-1
tijdschrift-paw-patrol-kleurboek-1
tijdschrift-paw-patrol-kleurboek-2

Paw-Patrol-tijdschrift-EngelsEr zijn ook boekjes verschenen voor wat oudere kinderen. Uitgeverij Big Balloon heeft bijvoorbeeld een hele serie AVI-boekjes gepubliceerd. Op de voorkant van de boekjes staat het niveau vermeld: E3 betekent eind groep 3, M4 betekent halverwege groep 4. Het is wel de vraag of je een kind in groep 4 nog een plezier doet met een leesboekje over deze reddingshondjes. De serie is eigenlijk gemaakt voor kinderen van 4 en 5 jaar.

Een tijdschrift is er nog niet. Tenminste, niet in het Nederlands. We zagen wel een heel leuk tijdschrift in het Engels (zie hiernaast). Het is niet bekend of dit tijdschrift ook bij ons zal verschijnen.

Ben je op zoek naar tijdschriften voor kleuters? Hier vind je een overzicht:

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen! Eind juni 2023 verscheen het laatste tijdschrift van Pippo. Het tijdschrift voor peuters werd sinds 2008 uitgegeven en was altijd zeer geliefd bij opa's en oma's en hun kleinkinderen. Ook het kleutertijdschrift Pompoen houdt in...

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek! Sinds deze maand hebben we weer een nieuwe titel in onze webshop: Het Kids Doeboek! Dit doeboek bestaat al een jaar of zeven, maar het was nooit mogelijk om hier een abonnement op te nemen. Dat kan nu dus wel! Het doeboek is een...

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Top 10 populairste kindertijdschriften Wat waren de populairste kindertijdschriften van afgelopen jaar? Bekijk hier de top 10 van 2022, samengesteld door Kinderbladen.nl. En? Staat het favoriete blad van jouw zoon of dochter erbij?   Klik op de afbeeldingen voor...