Paw Patrol boekjes

Is er ook een Paw Patrol tijdschrift?

Kijkt jouw kleuter ook zo graag naar Paw Patrol? Ryder en zijn puppy’s vormen samen een reddingsteam. Chase is een politiehond, Everest is een husky, Marshall is een dalmatier en zo zijn er nog zes heldhaftige hondjes in het team. De populaire tv-serie is dagelijks te zien op Nickelodeon, bij Nick Jr en wordt erg goed bekeken.

Naast heel veel speelgoed en knuffels zijn er ook allerlei Paw Patrol boekjes verschenen. Klik op de plaatjes om de boekjes te bestellen.

tijdschrift-paw-patrol-kleurboek-2
tijdschrift-paw-patrol-voorleesboek-2
tijdschrift-paw-patrol-voorleesboek-3

Uitgeverij Big Balloon heeft al diverse boeken uitgegeven van de helden van Paw Patrol. Daar zitten helaas geen tijdschriften bij, maar wel een paar heel leuke voorleesboekjes. Hierboven zie je het Groot voorleesboek, een voorleesboekje over dino’s en De snelste brandweerpup, met Marshall in de hoofdrol. Bij dat laatste boek zit zelfs een bouwpakket van een brandweerwagen.

kinderbladen-paw-patrol-zoekboek-1
tijdschrift-paw-patrol-kleurboek-1
tijdschrift-paw-patrol-kleurboek-2

Paw-Patrol-tijdschrift-EngelsEr zijn ook boekjes verschenen voor wat oudere kinderen. Uitgeverij Big Balloon heeft bijvoorbeeld een hele serie AVI-boekjes gepubliceerd. Op de voorkant van de boekjes staat het niveau vermeld: E3 betekent eind groep 3, M4 betekent halverwege groep 4. Het is wel de vraag of je een kind in groep 4 nog een plezier doet met een leesboekje over deze reddingshondjes. De serie is eigenlijk gemaakt voor kinderen van 4 en 5 jaar.

Een tijdschrift is er nog niet. Tenminste, niet in het Nederlands. We zagen wel een heel leuk tijdschrift in het Engels (zie hiernaast). Het is niet bekend of dit tijdschrift ook bij ons zal verschijnen.

Ben je op zoek naar tijdschriften voor kleuters? Hier vind je een overzicht:

Zoek je een tijdschrift voor kleuters? Kijk hier!

Zoek je een tijdschrift voor kleuters? Kijk hier!

Met een tijdschrift voor kleuters kunnen kinderen van 4 en 5 jaar echt even ontspannen. Dat is ook wel nodig, want er gebeurt heel  veel in het leven van die kleintjes. Na hun 4e verjaardag gaan ze elke dag naar school. Daar moeten ze aandachtig luisteren naar de juf...

Tijdschriften voor kinderen van 11 jaar (groep 8)

Tijdschriften voor kinderen van 11 jaar (groep 8)

Kinderen van 11 jaar zitten in groep 8... het laatste jaar van de basisschool. Een spannend schooljaar, met de CITO, kamp en de musical in het vooruitzicht. Voor sommige kinderen wordt al die spanning een beetje teveel, waardoor het lijkt of ze gaan puberen (of...

Nickelodeon Magazine stopt, nieuw Play Magazine

Nickelodeon Magazine stopt, nieuw Play Magazine

In 2005 verscheen het allereerste Nickelodeon Magazine. Toen keek heel jong Nederland urenlang naar de gelijknamige populaire televisiezender, waar onder andere de Kids' Choice Awards werd uitgezonden. Maar ook series als Jimmy Neutron, de Nick Battle, ZOOP en...