Tijdschriften voor kinderen van 7 jaar (groep 4)

Kinderen van 7 jaar kijken met veel plezier naar grappige tekenfilms. Ook lezen ze graag stripverhalen, omdat daar nog net wat minder tekst in staat, en veel plaatjes natuurlijk. Ze krijgen interesse in verhalen die in een ander land spelen. De avonturen van o.a. Donald en Katrien spreken enorm tot de verbeelding.

Tijdschriften voor kinderen van 7 jaar en ouder (groep 4):

kindertijdschrift-7-jaar-donald-duck

Abonnement bekijken

Donald Duck: een vrolijk weekblad

Zevenjarigen hebben in groep 3 net leren lezen. Zij zullen dan ook veel plezier beleven aan de stripverhalen van oom Donald. Het lezen van strips is niet alleen aantrekkelijk vanwege de vele plaatjes. Je kind vergroot onbewust zijn woordenschat, want Donald heeft de meest uiteenlopende baantjes en maakt van alles mee.


kindertijdschrift-4-jaar-erwaseens

Aanbieding bekijken

ERWASEENS… een tijdschrift vol verhalen

Veel kinderen op de basisschool hebben nog wat moeite met lezen. Ze laten zich afschrikken door grijze lappen tekst. Maar als je niet goed kunt lezen, heb je daar de rest van je leven last van. Met ERWASEENS geef je kinderen een jaar lang korte verhalen cadeau. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. In dit verhalentijdschrift staan de leukste sprookjes, grappige gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden – allemaal even mooi geïllustreerd. Achterin staan puzzels en spelletjes en een winactie.

Ook ouders zijn dol op ERWASEENS, want elk tijdschrift is als zeven geweldige boeken in één. Met ERWASEENS lezen ze nog lang en gelukkig!


puzzelboek-7-jaar-mijn-eerste-sudoku

Abonnement bekijken

Mijn eerste sudoku: systematisch leren denken

In Mijn eerste Sudoku staan getallenpuzzels die uit 6 x 6 vakken bestaan (een ‘normale’ sudoku bestaat uit 9 x 9 vakjes). Met het maken van sudoku’s traint een kind zijn concentratievermogen en leert het systematisch denken. Verschijnt 4 keer per jaar.


kindertijdschrift-7-jaar-katrien

Abonnement bekijken

Katrien Duck: speciaal voor meiden

Dit maandblad met Katrien Duck in de hoofdrol verschijnt elke 4 weken (14 keer per jaar). Het staat vol met strips over Katrien, haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje en andere inwoners van Duckstad. Ook heeft Katrien leerzame tips voor haar lezertjes.


kindertijdchrift-7-jaar-lego-ninjago

Abonnement bekijken

LEGO Ninjago: eindeloos speel- en leesplezier

LEGO Ninjago is het tijdschrift dat gebaseerd is op het gelijknamige speelgoed van LEGO. In het blad staan stripverhalen met de jonge ninja’s  Kai, Jay, Cole, Zane, Lloyd en Nya in de hoofdrol. Bij het tijdschrift zit maandelijks een LEGO minifiguur.


tekenen-7-jaar-mijn-modefabriek

Abonnement bekijken

Mijn modefabriek: kleurblok voor meiden

Creatieve meisjes hoeven zich met dit extra dikke kleurboek (80 pagina’s) niet te vervelen. Ze kunnen de vele kleurplaten heerlijk inkleuren en zelf patronen ontwerpen. De kleurplaten zijn uitneembaar. Mijn modefabriek verschijnt 4 keer per jaar.

Nieuw! Sanders Kidsclub puzzelboekjes

Nieuw! Sanders Kidsclub puzzelboekjes

De Sanders puzzelboeken voor volwassenen ken je vast wel. Maar ken je ook de puzzelboekjes voor kinderen? Met Sanders Kidsclub puzzelboekjes kunnen kinderen naar hartelust puzzelen. Twee tot vier keer per jaar verschijnt er een nieuwe editie. Super dat deze...

Voetbaltijdschrift Goal wordt Panna!

Voetbaltijdschrift Goal wordt Panna!

Groot nieuws in kinderbladenland: voetbaltijdschrift Goal is overgenomen door Panna! De beide jeugdbladen hebben in november 2021 besloten hun krachten te bundelen en onder de naam Panna! verder te gaan.Jeugdtijdschrift Goal heeft opnieuw een 'transfer' ondergaan. Het...

Hitkrant van Audax wordt opgeheven

Hitkrant van Audax wordt opgeheven

Hitkrant stopt na ruim 40 jaar. Muziektijdschrift Hitkrant houdt op te bestaan. Het blad verscheen voor het eerst in 1977 als weekblad. Later werd het een tweewekelijkse uitgave.                   Toen het muziekblad 40...