Nieuw! Sanders Kidsclub puzzelboekjes

De Sanders puzzelboeken voor volwassenen ken je vast wel. Maar ken je ook de puzzelboekjes voor kinderen? Met Sanders Kidsclub puzzelboekjes kunnen kinderen naar hartelust puzzelen. Twee tot vier keer per jaar verschijnt er een nieuwe editie. Super dat deze abonnementen nu ook verkrijgbaar zijn bij Kinderbladen.nl! We lopen ze even met je door.

Kinderbladen-Sanders-Woordzoekers-voor-kids

Sanders Kidsclub: Woordzoekers voor Kids

Zit je in groep 3, 4 of 5 en ben je gek op woordzoekers? Dan heb jij geluk, want dit puzzelboekje staat boordevol woordzoekers! De woorden in de lijst zitten verstopt in het letterveld. Kun jij ze allemaal vinden? Dan ben jij Woordzoekerkampioen! Veel zoekplezier! Het jaarabonnement bestaat uit 4 boekjes voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar.

abonnement-bobo

Sanders Kidsclub: Puzzels voor Kids

Punky en Penny spelen de hoofdrol in dit boekje vol met taal- en rekenpuzzels zoals filippines, kruiswoordraadsels, woordzoekers, sudoku’s en binaires. Al puzzelend leert het kind nieuwe woorden en logisch na te denken. Voor kinderen van groep 3 t/m 5. Het jaarabonnement bestaat uit 4 boekjes voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar.

Kinderbladen-Sanders-Woordzoekers-en-meer

Sanders Kidsclub: Woordzoeker (8+)

Puzzelpret voor kinderen in groep 5 tot en met 8. In dit boek staan lekker veel woordzoekers. Niet alleen gewone woordzoekers maar ook themawoordzoekers en rebuswoordzoekers. Daarnaast staan er ook nog puzzels in zoals filippines, Zweedse puzzels en doolhoven. Het jaarabonnement bestaat uit 4 boekjes voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Kinderbladen-Sanders-Vakantieboek

Sanders Kidsclub: Vakantieboek

Puzzelpret voor kinderen in groep 5 tot en met 8. Dit vakantieboek staat vol met leuke puzzels en spelletjes. Het jaarabonnement bestaat uit 2 vakantieboeken voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Voetbaltijdschrift Goal wordt Panna!

Voetbaltijdschrift Goal wordt Panna!

Groot nieuws in kinderbladenland: voetbaltijdschrift Goal is overgenomen door Panna! De beide jeugdbladen hebben in november 2021 besloten hun krachten te bundelen en onder de naam Panna! verder te gaan.Jeugdtijdschrift Goal heeft opnieuw een 'transfer' ondergaan. Het...

Hitkrant van Audax wordt opgeheven

Hitkrant van Audax wordt opgeheven

Hitkrant stopt na ruim 40 jaar. Muziektijdschrift Hitkrant houdt op te bestaan. Het blad verscheen voor het eerst in 1977 als weekblad. Later werd het een tweewekelijkse uitgave.                   Toen het muziekblad 40...

Gratis tijdschrift voor kinderen

Gratis tijdschrift voor kinderen

Wij zijn helden is een speciale uitgave van ERWASEENS – hét verhalentijdschrift voor kinderen. De gratis corona-editie is tot stand gekomen in samenwerking met de prestigieuze Queen Mary University of London. De twee verhalen in dit gratis e-zine gaan over afstand...