Nieuw! Sanders Kidsclub puzzelboekjes

De Sanders puzzelboeken voor volwassenen ken je vast wel. Maar ken je ook de puzzelboekjes voor kinderen? Met Sanders Kidsclub puzzelboekjes kunnen kinderen naar hartelust puzzelen. Twee tot vier keer per jaar verschijnt er een nieuwe editie. Super dat deze abonnementen nu ook verkrijgbaar zijn bij Kinderbladen.nl! We lopen ze even met je door.

Kinderbladen-Sanders-Woordzoekers-voor-kids

Sanders Kidsclub: Woordzoekers voor Kids

Zit je in groep 3, 4 of 5 en ben je gek op woordzoekers? Dan heb jij geluk, want dit puzzelboekje staat boordevol woordzoekers! De woorden in de lijst zitten verstopt in het letterveld. Kun jij ze allemaal vinden? Dan ben jij Woordzoekerkampioen! Veel zoekplezier! Het jaarabonnement bestaat uit 4 boekjes voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar.

abonnement-bobo

Sanders Kidsclub: Puzzels voor Kids

Punky en Penny spelen de hoofdrol in dit boekje vol met taal- en rekenpuzzels zoals filippines, kruiswoordraadsels, woordzoekers, sudoku’s en binaires. Al puzzelend leert het kind nieuwe woorden en logisch na te denken. Voor kinderen van groep 3 t/m 5. Het jaarabonnement bestaat uit 4 boekjes voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar.

Kinderbladen-Sanders-Woordzoekers-en-meer

Sanders Kidsclub: Woordzoeker (8+)

Puzzelpret voor kinderen in groep 5 tot en met 8. In dit boek staan lekker veel woordzoekers. Niet alleen gewone woordzoekers maar ook themawoordzoekers en rebuswoordzoekers. Daarnaast staan er ook nog puzzels in zoals filippines, Zweedse puzzels en doolhoven. Het jaarabonnement bestaat uit 4 boekjes voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Kinderbladen-Sanders-Vakantieboek

Sanders Kidsclub: Vakantieboek

Puzzelpret voor kinderen in groep 5 tot en met 8. Dit vakantieboek staat vol met leuke puzzels en spelletjes. Het jaarabonnement bestaat uit 2 vakantieboeken voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Paw Patrol boekjes

Paw Patrol boekjes

Is er ook een Paw Patrol tijdschrift? Kijkt jouw kleuter ook zo graag naar Paw Patrol? Ryder en zijn puppy's vormen samen een reddingsteam. Chase is een politiehond, Everest is een husky, Marshall is een dalmatier en zo zijn er nog zes heldhaftige hondjes in het team....

Zoek je een tijdschrift voor kleuters? Kijk hier!

Zoek je een tijdschrift voor kleuters? Kijk hier!

Met een tijdschrift voor kleuters kunnen kinderen van 4 en 5 jaar echt even ontspannen. Dat is ook wel nodig, want er gebeurt heel  veel in het leven van die kleintjes. Na hun 4e verjaardag gaan ze elke dag naar school. Daar moeten ze aandachtig luisteren naar de juf...

Tijdschriften voor kinderen van 11 jaar (groep 8)

Tijdschriften voor kinderen van 11 jaar (groep 8)

Kinderen van 11 jaar zitten in groep 8... het laatste jaar van de basisschool. Een spannend schooljaar, met de CITO, kamp en de musical in het vooruitzicht. Voor sommige kinderen wordt al die spanning een beetje teveel, waardoor het lijkt of ze gaan puberen (of...