Nieuw! Sanders Kidsclub puzzelboekjes

De Sanders puzzelboeken voor volwassenen ken je vast wel. Maar ken je ook de puzzelboekjes voor kinderen? Met Sanders Kidsclub puzzelboekjes kunnen kinderen naar hartelust puzzelen. Twee tot vier keer per jaar verschijnt er een nieuwe editie. Super dat deze abonnementen nu ook verkrijgbaar zijn bij Kinderbladen.nl! We lopen ze even met je door.

Kinderbladen-Sanders-Woordzoekers-voor-kids

Sanders Kidsclub: Woordzoekers voor Kids

Zit je in groep 3, 4 of 5 en ben je gek op woordzoekers? Dan heb jij geluk, want dit puzzelboekje staat boordevol woordzoekers! De woorden in de lijst zitten verstopt in het letterveld. Kun jij ze allemaal vinden? Dan ben jij Woordzoekerkampioen! Veel zoekplezier! Het jaarabonnement bestaat uit 4 boekjes voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar.

abonnement-bobo

Sanders Kidsclub: Puzzels voor Kids

Punky en Penny spelen de hoofdrol in dit boekje vol met taal- en rekenpuzzels zoals filippines, kruiswoordraadsels, woordzoekers, sudoku’s en binaires. Al puzzelend leert het kind nieuwe woorden en logisch na te denken. Voor kinderen van groep 3 t/m 5. Het jaarabonnement bestaat uit 4 boekjes voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar.

Kinderbladen-Sanders-Woordzoekers-en-meer

Sanders Kidsclub: Woordzoeker (8+)

Puzzelpret voor kinderen in groep 5 tot en met 8. In dit boek staan lekker veel woordzoekers. Niet alleen gewone woordzoekers maar ook themawoordzoekers en rebuswoordzoekers. Daarnaast staan er ook nog puzzels in zoals filippines, Zweedse puzzels en doolhoven. Het jaarabonnement bestaat uit 4 boekjes voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Kinderbladen-Sanders-Vakantieboek

Sanders Kidsclub: Vakantieboek

Puzzelpret voor kinderen in groep 5 tot en met 8. Dit vakantieboek staat vol met leuke puzzels en spelletjes. Het jaarabonnement bestaat uit 2 vakantieboeken voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen! Eind juni 2023 verscheen het laatste tijdschrift van Pippo. Het tijdschrift voor peuters werd sinds 2008 uitgegeven en was altijd zeer geliefd bij opa's en oma's en hun kleinkinderen. Ook het kleutertijdschrift Pompoen houdt in...

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek! Sinds deze maand hebben we weer een nieuwe titel in onze webshop: Het Kids Doeboek! Dit doeboek bestaat al een jaar of zeven, maar het was nooit mogelijk om hier een abonnement op te nemen. Dat kan nu dus wel! Het doeboek is een...

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Top 10 populairste kindertijdschriften Wat waren de populairste kindertijdschriften van afgelopen jaar? Bekijk hier de top 10 van 2022, samengesteld door Kinderbladen.nl. En? Staat het favoriete blad van jouw zoon of dochter erbij?   Klik op de afbeeldingen voor...