Voetbaltijdschrift Goal wordt Panna!

goal-logo-tm

Groot nieuws in kinderbladenland: voetbaltijdschrift Goal is overgenomen door Panna! De beide jeugdbladen hebben in november 2021 besloten hun krachten te bundelen en onder de naam Panna! verder te gaan.

abonnement-panna

Panna: de nieuwe naam van Goal! Magazine

Panna is een cool voetbalblad voor jongens en meisjes. Er staat van alles in over de (inter)nationale voetbalwereld. Met een stripverhaal, interviews en voetbalmoppen. Ook staan er sportieve posters in. Panna verschijnt 12 keer (inclusief 2 specials).

Jeugdtijdschrift Goal heeft opnieuw een ‘transfer’ ondergaan. Het voetbalblad voor de jeugd werd uitgegeven door ZPress Young, onderdeel van Z-Press Junior Media BV. Deze uitgeverij uit Dordrecht gaf al meer sportieve bladen uit, zoals golf- en hockeymagazines en ook een amateurvoetbalkrant (VoetbalJournaal).

In 2019 kreeg de nieuw opgerichte jeugduitgeverij De Jonge Lezer interesse in het voetbalmagazine. Ook twee andere bladen van ZPress Young werden toen overgenomen: MeidenMagazine en Stoer. Daarnaast nam de kersverse tijdschriftenuitgeverij het succesvolle paardentijdschrift Penny over van Holco Publications. Zo ontstond een uitgeverij met een mooie catalogus: de Penny voor paardenmeisjes van 7 t/m 14 jaar, een meidenglossy voor meisjes van 9 t/m 14 jaar, film- games- en speelgoedmagazine Stoer voor jongens van 7 t/m 12 jaar en tot slot dus voetbalmagazine Goal voor jongens en meisjes van 8 t/m 14 jaar.

Goal-2012
goal-2021
Goal-2012

Eind 2021 besloot De Jonge Lezer om Goal te verkopen aan de grootste concurrent, Panna Magazine. Panna! is een uitgave van de Van Munster Media Groep in Nijmegen. Deze uitgeverij geeft ook ELF Voetbal uit (voor volwassenen). Met de overname van Goal wordt Panna! het grootste voetbalmagazine voor de jeugd. Alle abonnees van Goal zullen vanaf november de Panna ontvangen.

Is dit goed nieuws voor de lezers van Goal en/of Panna? Jazeker! Dankzij de krachtenbundeling krijgen de lezers voortaan meer pagina’s, meer interviews en maar liefst 8 voetbalposters bij hun sportieve tijdschrift. Panna verschijnt 12 keer per jaar. Abonnees ontvangen jaarlijks 10 tijdschriften plus 2 extra dikke specials.

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen! Eind juni 2023 verscheen het laatste tijdschrift van Pippo. Het tijdschrift voor peuters werd sinds 2008 uitgegeven en was altijd zeer geliefd bij opa's en oma's en hun kleinkinderen. Ook het kleutertijdschrift Pompoen houdt in...

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek! Sinds deze maand hebben we weer een nieuwe titel in onze webshop: Het Kids Doeboek! Dit doeboek bestaat al een jaar of zeven, maar het was nooit mogelijk om hier een abonnement op te nemen. Dat kan nu dus wel! Het doeboek is een...

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Top 10 populairste kindertijdschriften Wat waren de populairste kindertijdschriften van afgelopen jaar? Bekijk hier de top 10 van 2022, samengesteld door Kinderbladen.nl. En? Staat het favoriete blad van jouw zoon of dochter erbij?   Klik op de afbeeldingen voor...