Pakjesavond met Denksport Junior

Denksport Junior heeft voor Pakjesavond een hele reeks puzzelabonnementen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We hebben de leukste puzzelboeken voor Pakjesavond voor je op een rijtje gezet.

Tip: download alvast de Denksport Junior cadeaubon en vul hem in zodat Sint niet met lege handen staat.

Klik op een afbeelding om het abonnement te bekijken.

abonnement-denksport-junior-speelboek

Voor kinderen van 6 tot 8 jaar:

Denksport Junior Speelboek: raadsels, rebussen en meer

Ook jonge kinderen houden van puzzelen. Dit speelboek van Denksport Junior telt maar liefst 96 pagina’s. Het bevat onder meer eenvoudige rebussen, doolhofjes, verbind de puntjes en woordzoekers waarmee jonge puzzelaars spelenderwijs hun woordenschat kunnen vergroten. Het speelboek verschijnt 7 keer per jaar.

Voor 5 december besteld? Dan wordt het eerste speelboek in januari verstuurd.

abonnement-denksport-junior-doeboek

Voor kinderen van 8 tot 10 jaar:

Denksport Junior Doeboek: uren puzzelplezier

Het doeboek telt maar liefst 96 pagina’s vol puzzels. De puzzels en het woordgebruik zijn afgestemd op kinderen van 8 tot 10 jaar. Er staan onder meer woordzoekers, legpuzzels, rebussen, doolhofjes, lijnpuzzels en zoek de verschillen in. Goed voor uren puzzelplezier! Het doeboek verschijnt 7 keer per jaar.

Voor 5 december besteld? Dan wordt het eerste doeboek in januari verstuurd.

abonnement-mijn-eerste-woordzoeker

Voor kinderen van 8 tot 10 jaar:

Mijn eerste woordzoeker: voor echte speurneuzen

Mijn eerste woordzoeker verschijnt 7 keer per jaar. Het bevat woordzoekers die geschikt zijn voor kinderen van 8 tot 10 jaar. Er staan ook varianten in, zoals verhaalwoordzoekers, doolhofwoordzoekers, legpuzzels en telramen.

Voor 5 december besteld? Dan wordt het eerste puzzelboek in februari verstuurd.

abonnement-logisch-kleuren-en-tekenen

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar:

Logisch kleuren en tekenen: extra veel kleur- en tekenplezier

Logische puzzels zijn puzzels waarbij je niet hoeft te raden. Je hebt er ook geen grote woordenschat bij nodig. Gewoon lekker kleuren op nummer of code totdat er een mooie afbeelding ontstaat! Met onder andere verbind de puntjes, kleurplaten en codeplaatjes. Dit puzzelboek verschijnt 7 keer per jaar.

Voor 5 december besteld? De eerste editie zal in februari worden verstuurd.

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen! Eind juni 2023 verscheen het laatste tijdschrift van Pippo. Het tijdschrift voor peuters werd sinds 2008 uitgegeven en was altijd zeer geliefd bij opa's en oma's en hun kleinkinderen. Ook het kleutertijdschrift Pompoen houdt in...

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek! Sinds deze maand hebben we weer een nieuwe titel in onze webshop: Het Kids Doeboek! Dit doeboek bestaat al een jaar of zeven, maar het was nooit mogelijk om hier een abonnement op te nemen. Dat kan nu dus wel! Het doeboek is een...

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Top 10 populairste kindertijdschriften Wat waren de populairste kindertijdschriften van afgelopen jaar? Bekijk hier de top 10 van 2022, samengesteld door Kinderbladen.nl. En? Staat het favoriete blad van jouw zoon of dochter erbij?   Klik op de afbeeldingen voor...