Pakjesavond met Denksport Junior

Denksport Junior heeft voor Pakjesavond een hele reeks puzzelabonnementen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We hebben de vijf leukste puzzelboeken voor Pakjesavond voor je op een rijtje gezet.

Tip: download alvast de Denksport Junior cadeaubon en vul hem in zodat Sint niet met lege handen staat.

Klik op een afbeelding om het abonnement te bekijken.

abonnement-mijn-eerste-puzzelboek

Voor kinderen van 4 tot 6 jaar:

Mijn eerste puzzelboek: favoriete spelletjes van kleuters

Er staan geen teksten in dit puzzelboek (48 pagina’s). Dat hoeft ook niet, want de puzzels en spelletjes spreken voor zich. Denk aan zoek de verschillen, kleuren op nummer, doolhofjes en verbind de puntjes. Kleuters kunnen zelfstandig puzzelen in hun eigen puzzelboek dat 7 keer per jaar verschijnt.

Voor 5 december besteld? Dan wordt het eerste puzzelboek in januari verstuurd.

abonnement-denksport-junior-speelboek

Voor kinderen van 6 tot 8 jaar:

Denksport Junior Speelboek: raadsels, rebussen en meer

Ook jonge kinderen houden van puzzelen. Dit speelboek van Denksport Junior telt maar liefst 96 pagina’s. Het bevat onder meer eenvoudige rebussen, doolhofjes, verbind de puntjes en woordzoekers waarmee jonge puzzelaars spelenderwijs hun woordenschat kunnen vergroten. Het speelboek verschijnt 7 keer per jaar.

Voor 5 december besteld? Dan wordt het eerste speelboek in januari verstuurd.

abonnement-denksport-junior-doeboek

Voor kinderen van 8 tot 10 jaar:

Denksport Junior Doeboek: uren puzzelplezier

Het doeboek telt maar liefst 96 pagina’s vol puzzels. De puzzels en het woordgebruik zijn afgestemd op kinderen van 8 tot 10 jaar. Er staan onder meer woordzoekers, legpuzzels, rebussen, doolhofjes, lijnpuzzels en zoek de verschillen in. Goed voor uren puzzelplezier! Het doeboek verschijnt 7 keer per jaar.

Voor 5 december besteld? Dan wordt het eerste doeboek in januari verstuurd.

abonnement-mijn-eerste-woordzoeker

Voor kinderen van 8 tot 10 jaar:

Mijn eerste woordzoeker: voor echte speurneuzen

Mijn eerste woordzoeker verschijnt 7 keer per jaar. Het bevat woordzoekers die geschikt zijn voor kinderen van 8 tot 10 jaar. Er staan ook varianten in, zoals verhaalwoordzoekers, doolhofwoordzoekers, legpuzzels en telramen.

Voor 5 december besteld? Dan wordt het eerste puzzelboek in februari verstuurd.

abonnement-logisch-kleuren-en-tekenen

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar:

Logisch kleuren en tekenen: extra veel kleur- en tekenplezier

Logische puzzels zijn puzzels waarbij je niet hoeft te raden. Je hebt er ook geen grote woordenschat bij nodig. Gewoon lekker kleuren op nummer of code totdat er een mooie afbeelding ontstaat! Met onder andere verbind de puntjes, kleurplaten en codeplaatjes. Dit puzzelboek verschijnt 7 keer per jaar.

Voor 5 december besteld? De eerste editie zal in februari worden verstuurd.

Paw Patrol boekjes

Paw Patrol boekjes

Is er ook een Paw Patrol tijdschrift? Kijkt jouw kleuter ook zo graag naar Paw Patrol? Ryder en zijn puppy's vormen samen een reddingsteam. Chase is een politiehond, Everest is een husky, Marshall is een dalmatier en zo zijn er nog zes heldhaftige hondjes in het team....

Zoek je een tijdschrift voor kleuters? Kijk hier!

Zoek je een tijdschrift voor kleuters? Kijk hier!

Met een tijdschrift voor kleuters kunnen kinderen van 4 en 5 jaar echt even ontspannen. Dat is ook wel nodig, want er gebeurt heel  veel in het leven van die kleintjes. Na hun 4e verjaardag gaan ze elke dag naar school. Daar moeten ze aandachtig luisteren naar de juf...

Tijdschriften voor kinderen van 11 jaar (groep 8)

Tijdschriften voor kinderen van 11 jaar (groep 8)

Kinderen van 11 jaar zitten in groep 8... het laatste jaar van de basisschool. Een spannend schooljaar, met de CITO, kamp en de musical in het vooruitzicht. Voor sommige kinderen wordt al die spanning een beetje teveel, waardoor het lijkt of ze gaan puberen (of...