Populairste kindertijdschriften

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van dit moment?

Bij de populairste kindertijdschriften denkt iedereen meteen aan Donald Duck, maar er zijn natuurlijk nog wel meer abonnementen die het goed doen. Je ziet ze hier, op volgorde van leeftijd!

abonnement-pippo

Pippo: het voorleestijdschrift | voor peuters van 1 tot 3 jaar

Pippo is een vrolijk en leerzaam maandblad  voor je dreumes of peuter. Elke maand komt een ander thema aan bod en op die manier vergroot je (klein)kind spelenderwijs zijn of haar woordenschat.

abonnement-bobo

Bobo: speciaal voor kleuters | voor kleuters van 4 tot 6 jaar

Het vrolijke blauwe konijn Bobo beleeft al 45 jaar kleine avonturen dicht bij huis. In dit populaire kleutertijdschrift ontdekt jouw kind spelenderwijs letters, getallen, vormen en kleuren. Het blad verschijnt 12 keer per jaar. Er is ook een Bobo zomerboek en winterboek.

abonnement-donald-duck-junior

Donald Duck Junior: vrolijk lezen en spelen | voor jonge lezers van 6 en 7 jaar

Als je net leert lezen, is de ‘echte’ Donald Duck nog een beetje lastig. Daarin staan lange zinnen en moeilijke woorden. Donald Duck Junior is speciaal gemaakt voor kinderen die net leren lezen. De teksten zijn kort en sluiten goed aan bij de illustraties. Dit blad verschijnt tweewekelijks.

abonnement-op-wild-van-freek-

Okki: thuis leuk leren | voor jonge lezers van 6 tot 8 jaar

Okki sluit goed aan bij het niveau van kinderen in groep 3 en 4. Zij kunnen de teksten al zelf lezen en reken- en schrijfopdrachten zelfstandig uitvoeren. In Okki staan ook leuke dierenweetjes en moppen. Elke maand staat een ander thema centraal. 2 keer per jaar verschijnt er een zomerboek en winterboek.

abonnement-lego-ninjago

LEGO Ninjago: eindeloos speel- en leesplezier | voor kinderen van 7 tot 10 jaar

LEGO Ninjago is het tijdschrift dat gebaseerd is op het gelijknamige speelgoed van LEGO. In het blad staan stripverhalen met de jonge ninja’s Kai, Jay, Cole, Zane, Lloyd en Nya in de hoofdrol. Bij het tijdschrift zit maandelijks een gratis LEGO minifiguur of een LEGO miniset.

tina-abonnement

Tina: altijd een feestje om te lezen | voor meiden van 8 tot 13 jaar

Tina is een echt vriendinnenblad met gezellige meidenstrips. Meisjes die tijdschrift Tina lezen, zijn gek op muziek, zingen en dansen. Dit weekblad staat dan ook vol met nieuwtjes over boybands, acteurs en actrices en jonge vloggers.

abonnement-zozitdat

Zo zit dat: het leukste weetjesblad | voor tieners van 9 tot 13 jaar

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Zo zit dat sluit daar nauw op aan. Er is aandacht voor wetenschap, dieren en natuur. Er staan quizzen in en ook prachtige foto’s. Zo leren ze op een leuke manier over het leven. Dit leerzame tijdschrift verschijnt 12 keer per jaar.

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek! Sinds deze maand hebben we weer een nieuwe titel in onze webshop: Het Kids Doeboek! Dit doeboek bestaat al een jaar of zeven, maar het was nooit mogelijk om hier een abonnement op te nemen. Dat kan nu dus wel! Het doeboek is een...

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Top 10 populairste kindertijdschriften Wat waren de populairste kindertijdschriften van afgelopen jaar? Bekijk hier de top 10 van 2022, samengesteld door Kinderbladen.nl. En? Staat het favoriete blad van jouw zoon of dochter erbij?   Klik op de afbeeldingen voor...

Paw Patrol boekjes

Paw Patrol boekjes

Is er ook een Paw Patrol tijdschrift? Kijkt jouw kleuter ook zo graag naar Paw Patrol? Ryder en zijn puppy's vormen samen een reddingsteam. Chase is een politiehond, Everest is een husky, Marshall is een dalmatier en zo zijn er nog zes heldhaftige hondjes in het team....