Zoek je een tijdschrift voor kleuters? Kijk hier!

Met een tijdschrift voor kleuters kunnen kinderen van 4 en 5 jaar echt even ontspannen. Dat is ook wel nodig, want er gebeurt heel  veel in het leven van die kleintjes. Na hun 4e verjaardag gaan ze elke dag naar school. Daar moeten ze aandachtig luisteren naar de juf of meester, stil zijn en rustig op hun stoel blijven zitten. Dat is wel even wat anders dan thuis, of op het kinderdagverblijf! 

 
tijdschrift-voor-kleuters

Een tijdschrift voor kleuters sluit aan bij de interesses van jonge kinderen. In dit soort tijdschriften staan verhalen waarin emoties een rol spelen (verdriet, blijdschap, boos zijn). Dat vinden kleuters hartstikke interessant. Ook hebben zij interesse in verhalen die voor hen herkenbaar zijn, en zich dicht bij huis afspelen (logeren, verjaardag, sneeuw). En natuurlijk vinden zij het heel leuk om liedjes te zingen, of rijmpjes uit het hoofd te leren. Deze thema’s komen allemaal terug in kleuterbladen.

We hebben de leukste tijdschriften voor kinderen van 4 en 5 jaar voor je op een rijtje gezet.

 

Tijdschrift voor kleuters (4 en 5 jaar):

Klik op een afbeelding om het abonnement te bekijken.

 
abonnement-bobo

Bobo: speciaal voor kleuters

Het vrolijke blauwe konijn Bobo beleeft al 45 jaar kleine avonturen dicht bij huis. In dit populaire kleutertijdschrift ontdekt jouw kind spelenderwijs letters, getallen, vormen en kleuren. Het blad verschijnt 12 keer per jaar. Er is ook een Bobo zomer- en winterboek.

 

 

 

abonnement-bobo

 

Voorlezen begint met ERWASEENS

Plezier in lezen begint al door kinderen van jongs af aan voor te lezen. En dit vol te houden, ook als ze inmiddels al zelf kunnen lezen. Met ERWASEENS geef je kinderen een stevige basis voor een leven lang leesplezier. Dit voorleestijdschrift staat vol met korte verhalen – sprookjes, wereldverhalen, grappige gedichten, fabels, mythen en legenden – voor heel veel voorleesplezier. Met geweldige illustraties, puzzels, spelletjes en nog veel meer!

Voorlezen begint met ERWASEENS!

abonnement-mini-mix-voor-kleuters

Mini mix voor kleuters: Denksport voor kids

Dit puzzelboek staat vol met puzzels voor kleuters die net in groep 1 zijn gestart. Denk aan welke hoort er niet bij, kleuropdrachten en ook tekenspelletjes waarbij kleuters leren tellen en verbinden. Mini mix voor kleuters verschijnt vier keer per jaar.

 

 

abonnement-pompoen

Pompoen: lezen, spelen, ontdekken

Pompoen is een leerzaam maandblad dat de creativiteit en fantasie van kleuters prikkelt. Robi de robot beantwoordt kindervragen (vaak over dieren). Verder staat er een grote zoekplaat in en een voorleesverhaaltje en uitdagende spelletjes. Het is onder opa’s en oma’s een populair tijdschrift om cadeau te doen aan de kleinkinderen.

Kids-Doeboek-Sanders-Puzzelboeken

 

Kids Doeboek: de leukste puzzels en kleurplaten

Het Kids Doeboek is een fijn doeboek voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar. Het doeboek verschijnt 4x per jaar en staat boordevol leuke kleurplaten en tekenspelletjes. Ook staan er puzzeltjes in waarbij kinderen al een beetje gaan tellen of schrijven. De moeilijkheid verschilt per puzzel. Dus de wat lastigere puzzeltjes doen jullie fijn samen!

 

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek! Sinds deze maand hebben we weer een nieuwe titel in onze webshop: Het Kids Doeboek! Dit doeboek bestaat al een jaar of zeven, maar het was nooit mogelijk om hier een abonnement op te nemen. Dat kan nu dus wel! Het doeboek is een...

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Top 10 populairste kindertijdschriften Wat waren de populairste kindertijdschriften van afgelopen jaar? Bekijk hier de top 10 van 2022, samengesteld door Kinderbladen.nl. En? Staat het favoriete blad van jouw zoon of dochter erbij?   Klik op de afbeeldingen voor...

Paw Patrol boekjes

Paw Patrol boekjes

Is er ook een Paw Patrol tijdschrift? Kijkt jouw kleuter ook zo graag naar Paw Patrol? Ryder en zijn puppy's vormen samen een reddingsteam. Chase is een politiehond, Everest is een husky, Marshall is een dalmatier en zo zijn er nog zes heldhaftige hondjes in het team....