Tijdschriften voor kinderen van 4 jaar (groep 1)

Kinderen van 4 jaar gaan voor het eerst naar de basisschool. Het is een spannende periode voor die kleintjes omdat er vanaf dat moment veel nieuwe dingen gebeuren in hun leven. Kleuters in groep 1 krijgen interesse in verhalen waarin emoties een rol spelen (verdriet, eenzaamheid, boos zijn). Ook beginnen zij hun eigen emoties en die van anderen beter te begrijpen. De voorleesverhalen voor deze kinderen zijn herkenbaar en dicht bij huis. Verder houden kleuters van rijmpjes en liedjes.

 

Tijdschriften voor kinderen van 4 jaar en ouder (groep 1):

Klik op een afbeelding om het abonnement te bekijken.

 
abonnement-bobo

Bobo: speciaal voor kleuters

Het vrolijke blauwe konijn Bobo beleeft al 45 jaar kleine avonturen dicht bij huis. In dit populaire kleutertijdschrift ontdekt jouw kind spelenderwijs letters, getallen, vormen en kleuren. Het blad verschijnt elke maand. Er is ook een Bobo zomer- en winterboek.

 

 

 

abonnement-bobo

Voorlezen begint met ERWASEENS (voorleespakket, geen abonnement).

Plezier in lezen begint al door kinderen van jongs af aan voor te lezen. En dit vol te houden, ook als ze inmiddels al zelf kunnen lezen. Met ERWASEENS geef je kinderen een stevige basis voor een leven lang leesplezier. Dit voorleestijdschrift staat vol met korte verhalen – sprookjes, wereldverhalen, grappige gedichten, fabels, mythen en legenden – voor heel veel voorleesplezier. Met geweldige illustraties, puzzels, spelletjes en nog veel meer!

Voorlezen begint met ERWASEENS!

abonnement-mini-mix-voor-kleuters

Mini mix voor kleuters: Denksport voor kids

Dit puzzelboek staat vol met puzzels voor kleuters die net in groep 1 zijn gestart. Denk aan welke hoort er niet bij, kleuropdrachten en ook tekenspelletjes waarbij kleuters leren tellen en verbinden. Mini mix voor kleuters verschijnt vier keer per jaar.

 

 

abonnement-pompoen

Pompoen: lezen, spelen, ontdekken

Pompoen is een leerzaam maandblad dat de creativiteit en fantasie van kleuters prikkelt. Robi de robot beantwoordt kindervragen (vaak over dieren). Verder staat er een grote zoekplaat in en een voorleesverhaaltje en uitdagende spelletjes. Het is onder opa’s en oma’s een populair tijdschrift om cadeau te doen aan de kleinkinderen.

Kids-Doeboek-Sanders-Puzzelboeken

 

Kids Doeboek: de leukste puzzels en kleurplaten

Het Kids Doeboek is een fijn doeboek voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar. Het doeboek verschijnt 4x per jaar en staat boordevol leuke kleurplaten en tekenspelletjes. Ook staan er puzzeltjes in waarbij kinderen al een beetje gaan tellen of schrijven. De moeilijkheid verschilt per puzzel. Dus de wat lastigere puzzeltjes doen jullie fijn samen!

 

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen

Nieuw abonnement voor Pippo en Pompoen! Eind juni 2023 verscheen het laatste tijdschrift van Pippo. Het tijdschrift voor peuters werd sinds 2008 uitgegeven en was altijd zeer geliefd bij opa's en oma's en hun kleinkinderen. Ook het kleutertijdschrift Pompoen houdt in...

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek

Nieuw op Kinderbladen.nl: Kids Doeboek! Sinds deze maand hebben we weer een nieuwe titel in onze webshop: Het Kids Doeboek! Dit doeboek bestaat al een jaar of zeven, maar het was nooit mogelijk om hier een abonnement op te nemen. Dat kan nu dus wel! Het doeboek is een...

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Wat zijn de populairste kindertijdschriften van 2022?

Top 10 populairste kindertijdschriften Wat waren de populairste kindertijdschriften van afgelopen jaar? Bekijk hier de top 10 van 2022, samengesteld door Kinderbladen.nl. En? Staat het favoriete blad van jouw zoon of dochter erbij?   Klik op de afbeeldingen voor...