Tijdschriften voor kinderen van 5 jaar (groep 2)

Kinderen van 5 jaar gaan naar groep 2 van de basisschool. Ze krijgen interesse in verhalen waarin emoties een rol spelen (verdriet, eenzaamheid, boos zijn). Ook begrijpen zij hun eigen emoties en die van anderen steeds beter. De voorleesverhalen voor deze kinderen zijn herkenbaar en dicht bij huis. Kleuters zijn ook dol op rijmpjes en liedjes. Onderstaande bladen sluiten goed aan bij de ontwikkeling van vijfjarigen.

 

Tijdschriften voor kinderen van 5 jaar (groep 2):

Klik op een afbeelding om het abonnement te bekijken.

 
abonnement-bobo

Bobo: speciaal voor kleuters

Het vrolijke blauwe konijn Bobo beleeft al 45 jaar kleine avonturen dicht bij huis. In dit populaire kleutertijdschrift ontdekt jouw kind spelenderwijs letters, getallen, vormen en kleuren. Het blad verschijnt 12 keer per jaar. Er is ook een Bobo zomer- en winterboek.

 

 

 

 

abonnement-bobo

 

Voorlezen begint met ERWASEENS

Plezier in lezen begint al door kinderen van jongs af aan voor te lezen. En dit vol te houden, ook als ze inmiddels al zelf kunnen lezen. Met ERWASEENS geef je kinderen een stevige basis voor een leven lang leesplezier. Dit voorleestijdschrift staat vol met korte verhalen – sprookjes, wereldverhalen, grappige gedichten, fabels, mythen en legenden – voor heel veel voorleesplezier. Met geweldige illustraties, puzzels, spelletjes en nog veel meer!

Voorlezen begint met ERWASEENS!

abonnement-mini-mix-voor-kleuters

 

Mini mix voor kleuters: Denksport voor kids

Dit puzzelboek staat vol met puzzels voor kleuters die net in groep 1 zijn gestart. Denk aan welke hoort er niet bij, kleuropdrachten en ook tekenspelletjes waarbij kleuters leren tellen en verbinden. Mini mix voor kleuters verschijnt vier keer per jaar.

 

 

abonnement-pompoen

 

Pompoen: lezen, spelen, ontdekken

Pompoen is een leerzaam maandblad dat de creativiteit en fantasie van kleuters prikkelt. Robi de robot beantwoordt kindervragen (vaak over dieren). Verder staat er een grote zoekplaat in en een voorleesverhaaltje en uitdagende spelletjes. Het is onder opa’s en oma’s een populair tijdschrift om cadeau te doen aan de kleinkinderen.

 

Paw Patrol boekjes

Paw Patrol boekjes

Is er ook een Paw Patrol tijdschrift? Kijkt jouw kleuter ook zo graag naar Paw Patrol? Ryder en zijn puppy's vormen samen een reddingsteam. Chase is een politiehond, Everest is een husky, Marshall is een dalmatier en zo zijn er nog zes heldhaftige hondjes in het team....

Zoek je een tijdschrift voor kleuters? Kijk hier!

Zoek je een tijdschrift voor kleuters? Kijk hier!

Met een tijdschrift voor kleuters kunnen kinderen van 4 en 5 jaar echt even ontspannen. Dat is ook wel nodig, want er gebeurt heel  veel in het leven van die kleintjes. Na hun 4e verjaardag gaan ze elke dag naar school. Daar moeten ze aandachtig luisteren naar de juf...

Tijdschriften voor kinderen van 11 jaar (groep 8)

Tijdschriften voor kinderen van 11 jaar (groep 8)

Kinderen van 11 jaar zitten in groep 8... het laatste jaar van de basisschool. Een spannend schooljaar, met de CITO, kamp en de musical in het vooruitzicht. Voor sommige kinderen wordt al die spanning een beetje teveel, waardoor het lijkt of ze gaan puberen (of...