Tijdschriften voor kinderen van 10 jaar (groep 7)

Kinderen van 10 jaar hebben veel belangstelling voor social media. Ze spelen ook regelmatig online games op hun eigen mobieltje. Ze zijn nog steeds heel nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. De bladen hieronder sluiten goed aan bij de ontwikkeling van tienjarigen:

Tijdschriften voor kinderen van 10 jaar (groep 7):

kindertijdschrift-9-jaar-national-geographic-junior

Abonnement bekijken

National Geographic Junior

Ook in groep 7 willen kinderen graag de wereld om hen heen ontdekken. National Geographic Junior gaat over natuur en bijzondere dieren. Er staat veel info in die bruikbaar is voor een spreekbeurt of werkstuk. Het verschijnt 14 keer per jaar.

kindertijdschrift-9-jaar-panna

Abonnement bekijken

Panna: het broertje van ELF Voetbal Magazine

Panna is een cool voetbalblad. Er staat van alles in over de (inter)nationale voetbalwereld. Met een stripverhaal, interviews en voetbalmoppen. Ook staan er sportieve posters in. Panna verschijnt 12 keer (inclusief 4 specials).

kindertijdschrift-9-jaar-samsam

Abonnement bekijken

Samsam: kennis over de wereld

Burgerschap is een onderdeel van de lessen op school. Over hoe we met elkaar omgaan. Over andere culturen. En hoe we elkaar kunnen helpen. Samsam laat zien hoe kinderen in andere landen leven. Kinderen leren zich zo inleven in een ander.

kinderboeken-9-jaar-uurtje-natuur

boekenset bekijken

Uurtje natuur: snel lezen en daarna zelf aan de slag!

Uurtje natuur is een serie boekjes over het weer, het bos en de moestuin. In een uurtje lezen kinderen alles over deze onderwerpen. Daarna gaan ze buiten zelf aan de slag. Dit is geen abonnement, maar een boekenset die bestaat uit 3 boekjes.

kindertijdschrift-9-jaar-zigzagzoom

Abonnement bekijken

Zig Zag Zoom: zelf mode maken

Zig Zag Zoom is het naaimagazine voor kinderen vanaf 9 jaar. Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe je kleding maakt. Met behulp van de naaimachine maken kinderen de mooiste creaties. Het blad verschijnt 3 keer per jaar.

kindertijdschrift-9-jaar-zozitdat

Abonnement bekijken

Zo zit dat: het leukste weetjesblad

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Zo zit dat sluit daar nauw op aan. Er is aandacht voor wetenschap, dieren en natuur. Er staan quizzen in en ook prachtige foto’s. Zo leren ze op een leuke manier over het leven. Het verschijnt 12 keer per jaar.

Nieuw! Sanders Kidsclub puzzelboekjes

Nieuw! Sanders Kidsclub puzzelboekjes

De Sanders puzzelboeken voor volwassenen ken je vast wel. Maar ken je ook de puzzelboekjes voor kinderen? Met Sanders Kidsclub puzzelboekjes kunnen kinderen naar hartelust puzzelen. Twee tot vier keer per jaar verschijnt er een nieuwe editie. Super dat deze...

Voetbaltijdschrift Goal wordt Panna!

Voetbaltijdschrift Goal wordt Panna!

Groot nieuws in kinderbladenland: voetbaltijdschrift Goal is overgenomen door Panna! De beide jeugdbladen hebben in november 2021 besloten hun krachten te bundelen en onder de naam Panna! verder te gaan.Jeugdtijdschrift Goal heeft opnieuw een 'transfer' ondergaan. Het...

Hitkrant van Audax wordt opgeheven

Hitkrant van Audax wordt opgeheven

Hitkrant stopt na ruim 40 jaar. Muziektijdschrift Hitkrant houdt op te bestaan. Het blad verscheen voor het eerst in 1977 als weekblad. Later werd het een tweewekelijkse uitgave.                   Toen het muziekblad 40...